Zoekt u een vuurschaal?

Zoekt u een vuurschaal? Dan bent u bij Tuinhaard XXL aan het goede adres. Het bedrijf valt onder Trino. Dit is een overkoepelende naam waaronder diverse webshops vallen. Het bedrijf heeft een eigen magazijn waaruit het binnen 24 uur rechtstreeks  aan de klanten. Het bedrijf heeft een ervaren team waarin het al jaren actief is in diverse specialistische productgroepen. Het team werkt dagelijks enthousiast en gemotiveerd aan de klantenservice om het beste te bieden. Elke webshop is gespecialiseerd en heeft een gevarieerd aanbod. Zo is er voor elke klant een product te vinden in een van de webshops.

Vuurschaal

Bij het bedrijf bent u dus aan het goede adres als u een vuurschaal zoekt. De vuurschaal zorgt voor een sfeervolle toevoeging aan de tuin. Dit komt door de warme gloed die dankzij de vuurschaal door uw tuin verspreid. De vuurschaal zorgt er ook voor dat u meer licht kunt creëren. Dit maakt het een stuk aangenamer in de tuin.

Het bedrijf heeft een groot assortiment als het gaat om de vuurschaal. Zo heeft u veel keuze. Zo zijn er twee soorten te verkrijgen:

  • Cortenstaal: dit is materiaal wat bestaat uit ijzer met een toevoeging van koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Deze staalsoort heeft een bruine roestkleur wat zorgt voor een authentieke en avontuurlijke uitstraling. Het materiaal is zo sterk als roestvast staal. 
  • Gietijzeren schaal: deze heeft een klassieke uitstraling. Daarnaast is het materiaal heel hittebestendig en kan het goed tegen drukbelasting. Echter is het materiaal zwaarder dan een andere vuurschaal.

De vuurschaal kan buiten geplaatst worden. Dit moet wel gedaan worden buiten het bereik van een struik, boom of beschutting. Dit is namelijk in verband met brandgevaar. Daarnaast is het beter om droog hout te gebruiken zodat er rookontwikkeling ontstaat. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de windrichting. Pas altijd goed op met kinderen en huisdieren in de buurt van een vuurschaal.

Meer

Daarnaast kunt u op de website ook verschillende accessoires voor de vuurschaal vinden. Zo kunt u denken aan een vonkenvanger, houtopslagtoren of een barbecuerooster. Zo is er voor ieder klanten type een accessoire beschikbaar. Daarnaast kunt u ook verschillende tuinhaard setjes kopen. Deze bestaan uit een korf, borstel, schepje, tang en een pook. 

Naast de vuurschaal en accessoires biedt het bedrijf ook verschillende soorten houtkachels aan. Zo vind u diverse soorten sfeerhaarden die gemaakt zijn van diverse soorten materialen. Zo worden deze haarden van cortenstaal of gietijzer gemaakt. Het bedrijf heeft ook diverse merken in het assortiment waardoor er voor de consument altijd keus is.

Het bedrijf heeft een klein team die webshop gerelateerde werkzaamheden regelt. Hierbij kan gedacht worden aan klantenservice, content, online marketing, technische beheer en magazijn werkzaamheden. Het bedrijf Trino is al enkele jaren actief op gebiedt van specialistische webshops. Het bedrijf is groeiend en bruist van leuke ideeën.

Wanneer u opzoek bent naar vuurschalen voor buiten of een tuinhaard voor buiten dan bent u bij dit bedrijf aan het goede adres. Het bedrijf probeert altijd een snelle levering te realiseren. Hierbij geldt besteld voor 17:30 op werkdagen is de volgende dag in huis. 

https://www.tuinhaardxxl.nl/vuurschaal/