Zoekt u een transformator met bakeliet?

Onlangs moest ik voor mijn bedrijf een klant helpen die een transformator zocht waar bakeliet in was verwerkt. Dit leek voor mij geen moeilijke opdracht te zijn, maar toen ik eenmaal op zoek ging naar mogelijkheden om een dergelijk apparaat te vinden, merkte ik al heel snel dat vandaag de dag bakeliet nog maar heel zelden wordt gebruikt. Vandaar dat ik dus heel veel moeite moest doen om een goede aanbieder van bakeliet te kunnen vinden en ik ben daarom uitgebreid op het internet gaan zoeken naar een goede leverancier. Het heeft mij nogal wat tijd gekost om de juiste firma te vinden, maar uiteindelijk ben ik na lang zoeken terecht weten te komen bij de mensen van eti.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat ik hier heel veel interessante producten kon vinden. Ik had een heel specifieke vraag, dus het duurde even voordat ik goed en wel de site had bekeken. Ik heb daarom even gekeken wat ik het beste kon kiezen, maar ik zag niet het bakeliet staan dat ik nodig had. Vandaar dat ik dus besloten heb om eens te kijken of een van de mensen van eti.nl mij van advies zou kunnen voorzien. Wanneer dit namelijk zou kunnen, zou deze persoon mijn wellicht kunnen vertellen welk apparaat ik moest kopen. Als deze namelijk wist waar bakeliet in was verwerkt, dan kon mij dit heel veel verder helpen. Genoeg reden dus om een keer te kijken of ik op eti.nl ergens het nummer van een van deze mensen kon vinden. 

Hier vond ik het bakeliet dat ik nodig had 

Toen ik eenmaal een medewerker van eti.nl aan de lijn had gekregen, heb ik deze uitgelegd dat ik op zoek was naar een transformator met bakeliet. Deze heeft mij toen uitgelegd welke mogelijkheden ik allemaal had om succes te hebben in mijn zoektocht. Ik heb daarom een overzicht gekregen van de apparaten met bakeliet en ik was erg onder de indruk van de professionaliteit van deze medewerker. Hij wist echt alles van de aangeboden producten en ik had heel erg veel aan zijn advies. Ik ben daarom zeer blij dat ik deze persoon in de arm genomen heb om mij van advies te voorzien over waar ik mijn apparaat met bakeliet kon vinden. Ik kan u zeggen dat ik er geen seconde spijt van heb gehad dat ik deze persoon in de arm heb genomen. Ik heb inmiddels namelijk mijn bakeliet gevonden. Dat is iets waar ik heel blij mee ben want ik vind het vervelend om mijn klanten te moeten teleurstellen. 

Ik raad deze site aan iedereen aan

Mocht u ook op zoek zijn naar een technisch onderdeel, dan kan ik u eti van harte aanraden. Hier vindt u alles wat u nodig heeft. Kortom:

  • Kijk even op eti.nl 
  • Bekijk hier even welke onderdelen u allemaal kunt kopen 
  • Als u een bestelling plaatst via deze site, heeft u uw product snel in huis 

Mocht u nog niet op de site hebben kunnen kijken, dan raad ik u aan om alsnog even naar eti.nl te komen kijken.