Zoek niet langer naar een universele AED wandbeugel

Zonder AED wandbeugel kunt u misschien niet zo snel bij de defibrillator. Terwijl het één van de belangrijkste instrumenten is binnen uw bedrijf als er levens te redden zijn.  Want dat is eigenlijk de enige keer waarop u de AED van de wandbeugel neemt: iemand heeft een hartstilstand. Of dit nu acuut in uw winkel of in een magazijn of zelfs op kantoor gebeurt, of als iemand langzaam wegzakt, bijvoorbeeld tijdens en beroerte of hartaanval, u moet weten hoe u hiermee omgaat. Daarom is het binnen elk bedrijf en openbare instelling verplicht dat er iemand aanwezig is met een geldig bhv-certificaat. Tijdens deze cursus leert u hoe u moet omgaan met deze machine. Als u exact dezelfde machine wilt bestellen dan moet u toch echt even op onze website kijken aed-webshop.nl. U zult zien dat wij van alle markten thuis zijn en u ongetwijfeld op weg kunnen helpen als u bijvoorbeeld dit apparaat van Zoll of van Philips wilt kopen. Hang het op een centrale en goed zichtbare plek binnen bedrijfsomgeving. Als het gaat om een grote ruimte, dan is het verstandig om het bij de andere bhv-producten zoals de brandslang en de EHBO-trommel te leggen. Die vindt u meestal in de buurt van de grootste nooduitgang. Maar het kan ook een erg goed idee zijn om dit product aan een AED wandbeugel op te hangen op een centrale plek van de werkvloer. Misschien heeft het kantoorpand in het midden een belangrijke steunpilaar. Dan willen we u als tip meegeven om daar de AED wandbeugel aan te bevestigen. Uiteraard vindt u de AED wandbeugel in diverse soorten en maten in onze webwinkel.

Dankzij de AED wandbeugel ligt de AED niet in het pad

Als u voor het eerst een AED wilt kopen dan kijkt u wellicht online. Hopelijk kiest u trouwens voor onze winkel want wij leveren topkwaliteit. Enkel A-merken en hun actuele modellen verkopen we zodat u de volgende dag al dit product aan de mee bestelde AED wandbeugel kunt gaan ophangen. De AED wandbeugel vindt u bij de “AED accessoires”. Klik op de AED wandbeugel om de verscheidene producten te bekijken. Zo verkopen we beugels van:

  • Defibtech Lifeline,
  • Philips,
  • Physio-Control,
  • Maar ook een universele AED wandbeugel waar u de tas waarin de AED zich bevindt kunt ophangen.

In het laatste geval is het wel noodzakelijk om naast de AED wandbeugel ook een tas te bestellen. Die vindt u elders tussen de accessoires net als extra elektrodes, accu’s en heuse kasten zodat u deze machine ook buiten kunt ophangen. Kijkt u maar eens om u heen als u op het station rondloopt. Want ook daar zult u dergelijke wandkasten zien hangen. Zo is er binnen en buiten op iedere plek waar grote groepen mensen samenkomen wel een plaats waar een defibrillator is opgehangen. En dat is natuurlijk een groot goed want in tijden nood komt deze elektronica als geroepen.

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Het is van groot belang dat u leert omgaan met de AED die u bij ons hebt gekocht. Leer daarom hoe u het aansluit en waar u de elektroden plaatst. Leer hoe u deze machine moet opladen en moet toepassen en leer tevens hoe u het lcd-scherm kunt aflezen. Daar vindt u waardevolle informatie over de toestand van het slachtoffer. Per model kunt u op de site een handig instructiefilmpje bekijken en natuurlijk krijgt u er ook instructies bijgeleverd. Mocht u ten slotte toch nog vragen hebben dan kunt u ons mailen en bellen. Onze klantenservice zal spoedig iets van zich laten horen.