Zoek niet langer naar een garage bij Wijk bij Duurstede

Woont u in het midden van het land? Dus in de provincie Utrecht? Dan hebt u waarschijnlijk een auto. Dat is één van de meest voor de hand liggende vervoermiddelen als u in de Randstad woont. Voor mensen die bijvoorbeeld om die redenen op zoek zijn naar een garage bij Wijk bij Duurstede hebben we goed nieuws. Want autobedrijf Imminkhuizen uit Langbroek staat dan voor u klaar. Zoek dus niet langer naar een goede en gerenommeerde garage bij Wijk bij Duurstede want die hebt u nu gevonden. Komt u eens langs als u graag een apk-keuring wilt laten uitvoeren. Dit is de jaarlijkse verplichte keuring van uw auto, ook wel de algemene periodieke keuring genoemd. Denkt u er wel aan om dit jaarlijks te herhalen? Zonder goedkeuring van de BOVAG mag u namelijk niet de weg op. Uiteraard is deze garage bij Wijk bij Duurstede aangesloten bij de BOVAG dus u mag er wel vanuit gaan dat we er alles aan doen om uw auto weer op te knappen, mits deze reparaties natuurlijk noodzakelijk zijn. Dan kunt u weer een jaartje zonder zorgen op pad met uw stationwagen, sedan of wat voor type personenauto u dan ook hebt.

Onze garage nabij Wijk bij Duurstede verhelpt al uw autoproblemen

Omdat deze garage vlakbij Wijk bij Duurstede is, komen veel mensen uit dit stadje in het midden van de provincie Utrecht naar ons toe als er een probleem is. De eerdergenoemde apk-keuring is dan ook slechts een van de vele oorzaken om deze garage bij Wijk bij Duurstede te bezoeken. Misschien bent u op zoek naar een tweedehandse auto. Wellicht is het uw eerste aankoop na het behalen van uw rijbewijs maar het kan ook zijn dat u uw huidige wagen wilt inruilen voor een nieuwere occasion. Dan bent u wederom van harte welkom bij onze garage bij Wijk bij Duurstede. Wij doen een mooi bod zodat u dat geld kunt investeren in een van onze goed onderhouden en volledig opgeknapte tweedehandse personenwagens. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u benieuwd naar het huidige aanbod? Kijk dan alvast op onze website, autobedrijfimminkhuizen.nl, zodat u vast een auto kunt uitkiezen voor een eventuele proefrit. Ook reparaties voeren we natuurlijk uit in onze garage bij Wijk bij Duurstede. Hebt u een aanrijding gehad en is er sprake van blikschade? Moet uw auto opnieuw gespoten worden? Of is er een technisch mankement, bijvoorbeeld aan de boordcomputer? Schroom dan niet langer maar breng uw wagen langs bij onze garage bij Wijk bij Duurstede. We kijken er graag even naar, dat zal u geen geld kosten. Als wij een reparatie noodzakelijk achten dan kunt u uw auto direct achterlaten. Zit u om vervoer verlegen? Dan krijgt u een leenauto van ons mee terwijl wij de benodigde reparaties zo snel mogelijk uitvoeren.

Langbroek ligt op een paar minuten rijden

Het is zeer vervelend om tijdelijk zonder eigen vervoer te zitten. Daarom is het wel zo prettig dat u te allen tijde op onze garage bij Wijk bij Duurstede mag rekenen. Zo nodig halen we uw auto op uit onder andere Doorn, Wijk bij Duurstede of Zeist. Wellicht is het daarom verstandig om onze contactgegevens even te noteren. Op onze site vindt u onder andere:

  • Onze exacte locatie in Langbroek,
  • Het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken,
  • En een handig e-mailadres waarnaar u kunt mailen als u nog prangende vragen hebt.

Vergeet ons niet te volgen via de sociale media. Dan weet u direct als er nieuwe occasions in de verkoop staan!
Lees meer