Zeer tevreden met mijn Windows vps

Ik maak inmiddels al een tijdje gebruik van mijn nieuwe Windows vps en ik ben er zo tevreden mee dat ik mijn ervaringen ermee graag wil delen. Het is niet de eerste Windows vps waarmee ik inmiddels ervaring heb, maar het is zeker wel de beste. Voordat ik hoorde van het IT bedrijf TransIP liet ik mijn IT zaken regelen door een ander bedrijf, maar ik ben blij dat ik over gestapt ben. Ik krijg niet alleen meer voor mijn geld bij TransIP, maar ik betaal ook nog eens minder per maand. Bovendien is de Windows vps die ik via deze onderneming heb super snel en veilig. Ik kan deze service dus zeker aanraden aan iedereen die voor zijn of haar onderneming op zoek is naar dit soort producten. Maar ook voor privégebruik is het zeer aan te raden. Inmiddels heb ik niet alleen een Windows vps via TransIP, maar een compleet pakket van meerdere diensten en producten. Dit pakket past precies bij mijn onderneming en het is super voordelig. Voor een paar euro per jaar wordt mijn domein helemaal geregeld en beveiligd. Hieronder kun je uitgebreid lezen wat ik nog meer in mijn IT pakket heb zitten.

Niet zomaar een Windows vps

Mijn Windows vps van TransIP is niet zomaar een Windows vps. Het werkt super handig en snel. Met deze Virtual Private Server van Windows kan ik alles regelen voor mijn onderneming op het gebied van internet en IT. Aan deze server is onder andere ook een persoonlijke email gekoppeld. Ik heb het complete pakket met domeinnaam, webadres, persoonlijk mailadres en WordPress. En natuurlijk mijn Windows vps waar ik zo blij mee ben. Het handige van deze producten van TransIP is dat ze allemaal aan elkaar gekoppeld zijn. Via via komen bezoekers dus allemaal op de plek waar ze moeten zijn om mijn producten te vinden. Dankzij de doorstuurservice van dit bedrijf wordt dit eenvoudig geregeld. Mijn domeinnaam, webadres en emailadres zijn ook allemaal uit dezelfde naam opgebouwd. In een oogopslag kunnen mensen zien dat deze onderdelen allemaal deel zijn van mijn onderneming. TransIP hielp mij ook met het registreren van een domeinnaam. Ik kon hier zelf binnen enkele seconden de domeinnaamcheck voor uitvoeren. Ook staat er op de website een lijst met extensies zodat je precies weet wat je mogelijkheden zijn. De domeinnaam die ik in eerste instantie voor mijn onderneming wilde gebruiken bestond al, maar TransIP dacht mee en zo kwamen we samen op een nog beter alternatief.

Waarom ik TransIP heb gekozen

Waarom heb ik uiteindelijk voor een Windows server van TransIP gekozen? Dit is in de volgende punten samen te vatten:

  • Persoonlijk: de service van TransIP is heel persoonlijk. Je voelt je serieus genomen door de medewerkers en er wordt echt de tijd genomen om je goed te helpen en problemen op te lossen
  • Snel: de service is ook heel snel. Dit bedrijf weet dat tijd geld is en handelt hier ook naar
  • Veilig: mijn Windows vps is super veilig, dus ik heb nooit problemen met virussen. Ook op mijn mailadres krijg ik nooit spam of gepersonaliseerde advertenties
  • Overzichtelijk: dankzij het persoonlijke controlepaneel dat voor mij is aangemaakt raak ik nooit het overzicht kwijt. De medewerkers zorgen ook altijd dat de instellingen goed staan zodat ik moeiteloos ermee kan werken

Wil je ook een Windows vps, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbaar bedrijf? Neem eens een kijkje op de website van TransIP en kijk of dit ook past bij wat jij zoekt. Je kunt gemakkelijk contact opnemen en er staat direct een medewerker voor je klaar.