Wilt u graag een luxe veranda?

verandatwente - luxe verandaIedereen met een koophuis denkt weleens aan verbouwingen. Zeker als het huis is afbetaald en u dus niet meer zit met een hypotheek. Dan houdt u pas echt geld over per maand. Wat kunt u daarmee doen? Natuurlijk kunt u het investeren in renovaties, u kunt lekker op vakantie gaan of gaan sparen voor uw kinderen dan wel uw pensioen. Hebt u een riante achtertuin? Dan is een luxe veranda misschien wel iets voor u. Natuurlijk kan een luxe veranda net zo goed aan de voorkant van uw huis worden gebouwd. Zeker als u voor onze services kiest want een luxe veranda op maat maken en bouwen is ons werk. Hebt u geen idee hoe een luxe veranda er uit ziet? Kijkt u dan eens ter inspiratie op onze website, verandatwente.nl. Niet alleen vindt u daar diverse voorbeelden van eerder afgeleverd werk, tevens vindt u de technische gegevens en de prijzen. Dit zijn geen standaardprijzen want voor elke luxe veranda is dat weer anders. De hoeveelheid manuren komen er nog bij en als u het beste van ons eist, dan wilt u vast en zeker het beste materiaal gebruiken dat er voorhanden is. En daar hebt u groot gelijk in! Staat u daarom op uw strepen en kies voor de luxe veranda die recht doet aan de rest van uw huis. Een luxe veranda is niet gesloten. Dat is dus in tegenstelling tot een serre waarbij de wanden meestal van glas zijn gemaakt. In een serre is het altijd aangenaam want de centrale verwarming kan ook in de serre worden aangesloten. Een luxe veranda is eerder een verlengstuk van uw huis waar u in de lente, de zomer en hopelijk aan het begin van de herfst lekker kunt zitten. U kent die beelden uit westerns misschien wel waar een cowboy in een schommelstoel aan de voorkant van zijn huis uitkijkt over het stadje. Dat is wat u van ons mag verwachten: een prachtig houten bouwwerk waar u samen met uw gezin kunt eten en kunt genieten van de zon. Zeker als u aan de voorkant veel zon op uw huis hebt, want dan raden we de bouw van een dergelijke luxe veranda absoluut aan. Bent u benieuwd naar uw opties? Leest u dan vooral even verder. Hebt u nu al vragen? Schroom dan niet maar klim in de pen of bel ons tijdens kantooruren even op.

Wij bouwen uw luxe veranda op maat

U wilt zich graag onderscheiden in uw straat of wijk. Maar u wilt niet dat het rustieke karakter verdwijnt. Dan is het laten bouwen van een luxe veranda de perfecte oplossing. Het straatbeeld zal nauwelijks veranderen. En ook al treedt er verandering op, die alteratie is enkel gunstig. Uw buren zullen vast en zeker enthousiast raken en wellicht kunt u hen wel wijzen op ons bedrijf. We bouwen natuurlijk met liefde voor de hele straat een luxe veranda op maat. Laat het maar aan onze architecten en werklieden over om een prachtige luxe veranda te bouwen die helemaal aan uw wensen tegemoet komt. We maken enkel gebruik van duurzame materialen. Het hout is ecologisch dus dat houdt in dat na de kap de velden opnieuw worden geplant met jonge boompjes. Wist u dat we naast een luxe veranda nog veel meer mooie toevoegingen voor uw huis kunnen maken? Zo hebben we ook het volgende te bieden:

  • Lichtstraten
  • Buitenkeukens
  • Houtenmeubels
  • Lamellen daken
  • En nog veel meer

U kunt eenvoudig informatie opvragen. Onder het kopje “contact” vindt u een handig formulier. Daarop vult u uw adres- en contactgegevens in en geeft u ook aan wat uw voorkeur heeft. Dat zal in dit geval gaan om een luxe veranda. Laat al uw prangende vragen achter en geef eventueel aan van welk hout de luxe veranda moet worden gebouwd, welke kleuren u wenst en wat zo ongeveer de afmetingen van de voorkant of achterkant van uw huis zijn. Wij komen zo spoedig mogelijk als ons toestaat bij u terug met een geheel vrijblijvende offerte.

Laat snel een offerte door ons opstellen, dan kan de bouw beginnen

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kan het ontwerpen beginnen. We komen dan bij u langs om de boel op te meten en om met u door te nemen wat uw opties zijn. Pas dan plannen we de daadwerkelijke bouw van uw luxe veranda in. Ook als u direct weet dat dit iets voor u is, dan is het mogelijk om direct een afspraak met ons te maken. We zijn gevestigd in Twente, in Enschede om precies te zijn. Maar dat neemt niet weg dat we ook in de rest van Nederland naar u toe kunnen komen om een perfecte veranda te bouwen. Ziet u het al voor u? Heerlijk in de ochtend met een kop koffie en een krantje genieten van uw ontbijt in de zon? Zelfs als het regent maar de buitentemperaturen zijn aangenaam, dan nog is het zeker mogelijk om onder uw veranda te schuilen. Een veranda vergt nauwelijks onderhoud. Eens in de zoveel jaren moet u het opnieuw verven. Impregneer het hout goed zodat u rot voorkomt en verf langer blijft zitten. Uiteraard zullen we u te zijner tijd nogmaals informeren over het beste onderhoud voor uw veranda. Houdt u onze acties scherp in de gaten want die liegen er niet om. Zo hebben we nu een veranda in de aanbieding voor maar 2500 euro!