Wilt u graag contact met het UWV opnemen?

U kent het wel, klantenservices met enorme keuzemenu’s, automatische computerstemmen en lange wachttijden. Het is een bron van frustratie, zowel voor burgers als bedrijven. U hebt geen zin om uw geld te verkwisten aan dit soort ellenlange telefoongesprekken maar u wilt wel in contact met het UWV of een andere instelling komen. Dan zit er maar één ding op en dat is u haasten naar uitkeringsinfo.nl. Dit is de ideale website om snel contact met het UWV op te nemen. U vindt er namelijk een telefoonnummer dat waarachtig van alle markten thuis is. Probeer het maar eens uit! U zult direct horen dat wij aandachtig naar uw probleem luisteren. Weliswaar bieden we niet een directe oplossing, wij weten echter wel welke afdeling van het UWV u moet hebben. Wij kunnen u vervolgens direct doorverbinden en dat is dan ook meteen de grote kracht van ons nummer. Vergeet na afloop niet om dit nummer op te slaan want de kans is aanzienlijk groot dat u in de toekomst nog met andere vragen over uw toelagen of uitkering zit. Dan is het wel zo prettig dat u ook dan wederom snel contact met het UWV kunt opnemen. Het is goed om te weten dat de klantenservice alleen van maandag tot en met vrijdag geopend is van 08.00 uur tot 17:00 uur, kortom: tijdens kantooruren.

Neemt u snel contact met het UWV op zodat uw zorgen verdwijnen

U wilt immers dat uw zorgen op geldgebied als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een aanvraag kan erg lang duren en dat maakt het UWV soms tot een zeer frustreerde instelling. Het is niet leuk als mensen langs elkaar werken. Gelukkig krijgt u meestal een contactpersoon aangewezen die u tijdens de aanvraag bijstaat. Sterker nog, als u een bijstandsuitkering aanvraagt dan is uw contact bij het UWV een goedopgeleide werknemer die u persoonlijk benadert. Hij of zij luistert aandachtig naar uw probleem, zal begrip tonen en u helpen bij het verloop van de aanvraag maar ook bij de zoektocht naar een nieuwe baan, mits mogelijk. Het kan immers ook zo zijn dat u door een ziekte of ongeval arbeidsongeschikt bent geraakt. We hopen voor u dat dit van korte duur is, maar mocht dit niet zo zijn dan zijn er gelukkig vele sociale vangnetten zodat u over geld en rekeningen niet in hoeft te zitten. Wat dat betreft is het in Nederland goed geregeld want er is altijd hulp mogelijk. Maar u of uw naasten moeten hier wel iets voor doen en dat is contact met het UWV opnemen en ook het contact met het UWV onderhouden. Dan weet u zeker dat deze instelling zijn best zal doen om u zo goed mogelijk te helpen. Het treft dat u op onze website bent gekomen want dankzij ons handige telefoonnummer komt u snel in contact met het UWV.

Zonder geldzorgen opzoek naar een nieuwe baan

De wachttijden bedragen gemiddeld 3 minuten. Dat betekent dat u drie minuten naar een bandje moet luisteren dat u verteld welke nummers u moet indrukken. En u moet luisteren naar flauwe muziek. Daar hebt u waarschijnlijk totaal geen zin in! Kies er daarom voor om via een omweg snel contact met het UWV te krijgen. En dat is waar wij om de hoek kijken.

  • Wij bieden u de fantastische mogelijkheid om snel in contact met het UWV te komen dankzij dit speciale telefoonnummer. Het kost u slechts 90 cent per minuut dus tel uit uw winst!
  • Daarnaast kunt u via onze website alles te weten komen over de diverse type uitkeringen.
  • En u kunt een live feed volgen over het laatste nieuws van de overheid.