Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van voedingsmiddelen

Nederland is een van koplopers wanneer het gaat over de voedselproductie. Wist u dat er in ons land meer voedsel geproduceerd wordt dan wij met zijn allen nodig hebben? Dat betekent dus dat een groot deel van de producten wordt geëxporteerd en dat opent een heel nieuwe wereld binnen de voedselindustrie. Wanneer u namelijk goederen wilt exporteren, is het van groot belang dat u uw goederen ook goed weet op te slaan. Het is namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat de stroom exportproducten stabiel blijft en dan ontkomt u er niet aan dat u uw goederen soms moet opslaan. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de opslag van voedingsmiddelen. Wij willen u daarom graag vertellen wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar om u te helpen met de opslag van voedingsmiddelen en u zult zien dat wij hier meer dan voldoende capaciteit voor hebben. Wij beschikken namelijk over tweeënzeventig koelcellen die in totaal een capaciteit hebben van meer dan tien miljoen kilo. Wij werken veel met fruittelers en groentetelers die hun producten bij ons in de opslag hebben gedaan. Ook werken wij veel samen met eigenaren van kippenboerderijen die bij ons hun eieren laten opslaan. Dit kan soms voor korte duur zijn, soms kan het ook zijn dat zij langere tijd gebruikmaken van onze diensten op het gebied van de opslag van voedingsmiddelen. Wij willen u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan namelijk voor u klaar om ook uw spullen bij ons in de opslag te doen. Wij rekenen hier altijd scherpe tarieven voor en bovendien geldt dat hoe meer u bij ons komt opslaan, hoe voordeliger wij u kunnen helpen. Kom daarom snel een keer meer informatie over ons bedrijf inwinnen via onze site Koelopslag-Dronten.nl. Hier kunt u ook het contactformulier invullen zodat wij u snel een keer kunnen contacteren.

Wij maken gebruik van ULO bewaring voor de opslag van voedingsmiddelen

Wij hebben bij ons in Dronten maar liefst 72 koelcellen staan waar u in totaal tien miljoen kilo aan goederen in kwijt kunt. Wij maken gebruik van ULO bewaring. Dit staat voor Ultra Low Oxygen bewaring. Zoals de naam al doet vermoeden, komt er bij deze vorm van bewaring bijzonder weinig zuurstof aan te pas, waardoor bacteriën dus nauwelijks kans krijgen om uw producten aan te tasten. Dat is ook meteen de grote kracht van onze opslag van voedingsmiddelen. Wij zorgen er namelijk dankzij geavanceerde apparatuur voor dat uw goederen te allen tijde goed blijven. Kom daarom een keer kijken naar hoe wij ons hebben gespecialiseerd in de opslag van voedingsmiddelen in onze loodsen in Dronten. Wij heten u van harte welkom en zullen u laten zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Maak vrijblijvend even een afspraak met een van onze mensen via onze site Koelopslag-Dronten.nl. Hier kunt u ook zien welke diensten wij u nog meer te bieden hebben. Wij hopen dan ook snel een keer van u te mogen horen.

Wij heten u van harte welkom voor een rondleiding

Weet u nog niet zeker of u met ons in zee zou willen gaan? Dan nodigen wij u graag uit om een keer een rondleiding te krijgen bij ons in Dronten. U kunt dan van ons horen hoe wij u zouden kunnen helpen en ook kunt u met eigen ogen zien hoe wij te werk gaan. Kortom:

  • kijk voor meer informatie op onze site Koelopslag-Dronten.nl
  • bekijk hoeveel capaciteit wij nog beschikbaar hebben
  • neem contact met ons bedrijf op