Wij voorzien uw kopjes met logo

Kopjes met logo zijn een moderne manier om reclame te maken voor uw eetgelegenheid, voor uw hotel en voor uw terras. Want als men bij u geniet van een lekker kopje koffie dan zien omstanders natuurlijk de opdruk. Als ze uw klanten zo zien genieten dan willen ze misschien ook wel even naar binnen lopen. Maar het helpt ook om klanten te binden, al was het enkel onbewust. De naam of het logo blijft hangen en dat zorgt ervoor dat men via mond-op-mondreclame doorverteld hoe geweldig uw hotel is. Maar u kunt ook uw kopjes met logo voorzien om uit te delen aan bezoekers aan een jaarbeurs of andere conferentie. En uw personeel laat u uiteraard niet in de kou staan. U kunt een duurdere variant kopje bij ons, barista-hotelware.com, uitkiezen en voorzien van een logo of een vrolijke boodschap ten tijde van de kerstdagen. Deel ze uit als onderdeel van het kerstpakket en u maakt op een slimme manier reclame. Want uw personeel zal deze kopjes met logo thuis gaan gebruiken zodat hun familie en vrienden op uw hotel gewezen worden. Zo slaat u meerdere vliegen in een klap. Het is u nu wel duidelijk dat kopjes met logo een belangrijk onderdeel zijn van uw interieur. Vele hotels en horecagelegenheden zijn u dan ook al voorgegaan en hebben hierin geïnvesteerd. Bent u nog niet overtuigd? Wellicht dat onze klantenservice of de informatie op onze website u verder kan helpen. Wij zijn er in ieder geval heilig van overtuigd dat uw klantbereik zienderogen zal stijgen.

De kopjes met logo maken ongetwijfeld grote indruk

De kopjes met logo voorzien is overigens geen eenvoudige taak. In tegenstelling tot het bedrukken van kleding waar men met een drukpers zoals een zeefdruk in groten getale vlot kleding kan voorzien van bedrukking, worden kopjes met logo bedrukt via de transferdruk. Dat betekent dat we eerst de logo’s, of welke informatie u dan ook op deze objecten wilt laten zetten, moeten vervaardigen. Deze transfers worden gedrukt in grote vellen waarvan elk logo maximaal 4 kleuren kan hebben. Vervolgens worden ze losgeweekt en handmatig, dus stuk voor stuk, op de kopjes en soms ook op de schotels aangebracht. Vervolgens worden ze er ingebrand door het product te verhitten in de oven tot maar liefst 850 graden Celsius. Dit is dus niet een karweitje dat u zelf kunt doen. Want waar haalt u in de eerste plaats professionals vandaan die dit handwerk kunnen doen? En in de tweede plaats hebt u een industriële oven nodig. Afijn, wij nemen dit werk maar wat graag uit uw handen.

  • Geef daarom hoeveel kopjes met logo u wilt hebben,
  • Geef uw bedrijfsgegevens aan ons door,
  • En uploadt een logo dat u hebt ontworpen of geef andere informatie door dat u op de koppen wilt laten bedrukken.

U zult vervolgens spoedig een offerte ontvangen met een eerste ontwerp. Gaat u daar akkoord mee of wilt u een proefdruk ontvangen? Bij ons kan het allemaal want de klant is de koning.

Meer weten over onze werkzaamheden? Schrijf dan direct een e-mail

Het is een slimme marketingstrategie om uw kopjes met logo te voorzien. Het is ook belangrijk dat het type kopje past bij de uitstraling van uw etablissement. Daarom werken we nauw met u samen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken tussen Bologna, Milano of Roma. Maar het kan ook zijn dat een special beter bij het hotel past zoals de Puro of Kenia kopjes en schoteltjes. In onze blog leest u in ieder geval wat er op dit moment in de mode is en wat onze nieuwe aanwinsten zijn.