Waterdichte enkele fietstassen

fiets-tassen-shop - enkele fietstassen

Wie vaak fietst en lange tochten maakt, weet dat het heel vervelend kan zijn wanneer eigendommen nat worden door een regenbui. Als u lang fietst kan het in Nederland nog wel eens zo zijn dat u midden in een bui terechtkomt. U wilt natuurlijk graag droog aankomen op uw bestemming, maar dat is niet altijd mogelijk. Gelukkig kunt u met goede fietstassen wel uw spullen beschermen. De goede en waterdichte fietstassen van Ortlieb zijn niet alleen functioneel, maar ook heel mooi om te zien. U kunt de enkele fietstassen gemakkelijk aan de fiets bevestigen en ook weer loshalen, zodat u uw eigendommen niet van tas naar tas hoeft te verplaatsen. De enkele fietstassen van ortlieb zijn in zeer veel verschillende modellen te koop. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het model rugtas. Deze zijn handig mee te nemen en blijven goed zitten op de fiets. Wanneer u graag wat kleinere enkele fietstassen gebruikt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de shopper. De enkele fietstassen van ortlieb zijn volledig waterdicht en van zeer sterk materiaal gemaakt. Hierdoor kunt u ook veel eigendommen tegelijkertijd meenemen. Deze enkele fietstassen zijn te koop bij fiets-tassen-shop.nl. Hier kunt u rekenen op:

  • Deskundig advies
  • Een groot assortiment
  • Snelle levertijden

Wanneer u vragen heeft over het bestellen van deze enkele fietstassen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen. U kunt contact opnemen door te bellen of door een email te sturen. Ook wanneer u vragen heeft over de tassen zelf, kunnen de deskundige medewerkers u van de juiste informatie voorzien. Het is hierdoor heel makkelijk om de juiste tassen te kiezen. Ook wanneer u graag een cadeau wilt geven is het slim om te kiezen voor enkele fietstassen. U kunt dan zonder moeite advies vragen, waardoor u zeker het perfecte exemplaar geeft. Ook het monteren van de enkele fietstassen is heel makkelijk, maar wanneer u er niet meteen uitkomt is het goed om even te vragen hoe u dit het beste kunt doen.

Enkele fietstassen monteren

Voor veel mensen is het belangrijk om te fietsen. In Nederland is het bijvoorbeeld heel gebruikelijk dat mensen op de fiets naar school of naar het werk gaan. Ook de lange tochten zijn heel normaal. Nederland heeft voldoende fietspaden en mogelijkheden om mooie tochten te maken op de fiets. Vooral in de zomer wordt daar dan ook zeer veel gebruik van gemaakt. Om met de enkele fietstassen het fietspad op te kunnen, moet u natuurlijk wel weten hoe u de tassen op de fiets moet monteren. Het is helemaal niet moeilijk, door de handige bevestigingsmethode heeft u de tassen er snel opzitten en kunt u de fietstassen ook gemakkelijk weer van de tas afhalen. Wanneer u de fietstassen snel in huis moet hebben is het verstandig om voor 18.00 uur te bestellen. Wanneer u dit doet heeft u de tassen voor de fiets namelijk al de volgende dag in huis.

Verschillende manieren om te betalen

Betalen via internet is heel makkelijk. U kunt meteen afrekenen, waardoor u alle aankopen ook snel in huis heeft. Door de verschillende betaalmethodes, kunt u gemakkelijk en snel zelf een keuze maken. De webshop heeft het bekende keurmerk en u kunt er dus van op aan dat u veilig betaalt. Mocht het toch niet helemaal lukken met afrekenen of het aanmaken van een account, dan kunt u natuurlijk even bellen of een email sturen. U wordt altijd snel geholpen, zodat u snel weer door kunt met het plaatsen van de bestelling. Kijk dus in de webshop voor de verschillende modellen van deze prachtige en vooral ook functionele fietstassen.