Wat moet u weten over een ziekenhuisdieet?

Ik heb dit jaar eindelijk geprobeerd om gewicht te verliezen. Ik moet u zeggen dat dat zeker niet van een leien dakje ging omdat ik heel veel dingen moest proberen en er waren maar weinig die√ęten die zoden aan de dijk zetten. Ik heb aan het begin van het jaar het ziekenhuisdieet geprobeerd. Het leek mij namelijk dat het ziekenhuisdieet een goed dieet zou moeten zijn omdat je met een ziekenhuisdieet in principe gewoon eet wat je ook in een ziekenhuis krijgt en als men ergens met de gezondheid bezig is, dan is het toch wel hier, zou je zeggen. Ik heb echter gemerkt dat dit toch niet zo is. Het is namelijk zo dat wanneer je een ziekenhuisdieet gaat volgen, je niet echt slim bezig bent. Ik wil u in dit artikel graag uitleggen waarom. Ik heb namelijk gemerkt dat er heel veel mensen op precies dezelfde manier redeneren als dat ik dat deed en omdat ik nu heb ingezien dat een ziekenhuisdieet helemaal niet zo goed is, leek het mij beter om te zorgen dat ik mijn ervaringen eens op papier zou zetten. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je een ziekenhuisdieet volgt, dit niet het effect zal hebben dat je hoopt dat het zal hebben. Het is namelijk zo dat je in het begin zeker zult afvallen. Dat lijkt allemaal heel erg leuk en op dat moment denk je dan ook nog dat het ziekenhuisdieet echt effect heeft. Het vervelende aan het ziekenhuisdieet is echter dat het effect heel snel weer teniet gedaan wordt. Je ziekenhuisdieet is namelijk niet goed vol te houden omdat je gewoon te weinig binnenkrijgt. Op een gegeven moment ben je daar zo klaar mee dat je gewoon niet meer verder wilt gaan. Ik heb daarom ook al heel snel weer meer gegeten. Dat zorgde ervoor dat ik al heel snel weer kilo’s aankwam en dat leidde er uiteindelijk toe dat ik zelfs zwaarder werd dan ik voorheen was. Dat is dus een van de vervelende dingen van het ziekenhuisdieet, maar er zijn meer en ook die wil ik niet onbenoemd laten. Ik zal daarom in het onderstaande meer over mijn ervaringen met het ziekenhuisdieet schrijven. 

Een ziekenhuisdieet is niet het je van het 

Ik heb gemerkt dat een ziekenhuisdieet niet het je van het is omdat je namelijk geen duurzaam effect kunt bereiken. Dat is jammer en daarom zou ik u willen wijzen op de site verantwoord-afvallen.nl. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een ziekenhuisdieet willen volgen. Vandaar dat ik ook even de aandacht op deze site wilde vestigen omdat ik hier ook las dat een ziekenhuisdieet echt niet zo goed is. Lees daarom deze site ook een keer door wanneer u ook graag wilt afvallen. 

Wilt u meer lezen?

Mocht u ook graag willen afvallen, kijk dan een keer op de site verantwoord-afvallen.nl omdat:

  • u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden 
  • u hier goede manier kunt vinden om toch verstandig af te vallen 
  • u hier ook allerlei andere tips over uw gezondheid kunt vinden 

Ik wens u veel succes toe met het afvallen.