Wat kan ons inkoopadviesbureau voor u doen?

Bedrijven moeten vaak heel veel producten inkopen, het maakt daarbij niet uit in welke branche u werkzaam bent. Veel bedrijven doen in het begin vaak uitgebreid onderzoek naar waar zij hun goederen het voordeligst in kunnen kopen, en blijven vervolgens lang bij dezelfde leverancier hangen. Dat kan de beste oplossing zijn, maar heel vaak zien wij van inkada dat dit niet de beste strategie is. Vandaar dat wij u willen aanraden om een keer te kijken wat wij als inkoopadviesbureau voor u kunnen doen. Ons inkoopadviesbureau kan namelijk veel voor u betekenen en om u daar een indruk van te geven, willen wij u in deze korte tekst graag wat meer vertellen over de diensten en mogelijkheden van ons inkoopadviesbureau. Wij kunnen namelijk, zoals de naam van ons bedrijf al enigszins doet vermoeden, kritisch komen kijken naar uw inkoopbeleid. Bij veel bedrijven zien wij namelijk dat zij inkopen op basis van vertrouwen; een leverancier heeft hen altijd goed geholpen en dus blijven zij bij dit bedrijf hangen. Dat zorgt er echter vaak voor dat zij niet in de gaten hebben dat er elders leveranciers te vinden zijn die misschien wel betere kwaliteit kunnen leveren tegen lagere prijzen. Genoeg reden dus om een keer te kijken wat wij als inkoopadviesbureau voor u kunnen doen. U zult merken dat wanneer u met ons in zee gaat, wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. De medewerkers van ons inkoopadviesbureau doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en wij willen u dan ook vragen om snel een keer contact met ons op te nemen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en bovendien gaan wij met ons inkoopadviesbureau graag voor u aan de slag. 

Ons inkoopadviesbureau kan zorgen dat veel geld kan besparen 

Wanneer u besluit om te gaan samenwerken met ons inkoopadviesbureau, dan kunt u er zeker van zijn dat wij grondig te werk zullen gaan. Een van de medewerkers van ons inkoopadviesbureau zal bij u langskomen om te bekijken hoe uw inkoopbeleid is. Vervolgens zullen wij gaan kijken op welke punten dit beleid nog beter kan worden uitgevoerd dan het momenteel al gedaan wordt. U zult merken dat wanneer wij als inkoopadviesbureau met u naar uw inkopen gaan kijken, er een frisse blik op uw handel en wandel geworpen wordt waar u heel veel aan kunt hebben. Wij hebben in de loop der jaren al heel veel mensen van advies mogen voorzien en wij hopen dat wij u ook een keer zouden mogen helpen. Neem daarom vandaag nog even contact met ons op. 

Wij komen u graag helpen 

Mocht u na het lezen van dit artikel enthousiast geworden zijn over onze mogelijkheden, dan kunt u altijd een keer contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen met:

  • Het analyseren van uw inkoopbeleid
  • Het vinden van verbeterpunten 
  • Het doorvoeren van veranderingen om forse besparingen te kunnen realiseren
  • Inkada.nl

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken want wij zijn van mening dat wij veel voor u kunnen betekenen.