Wat is het voordeel van hypnobirthing?

Toen ik een aantal maanden merkte dat ik zwanger was, was ik natuurlijk door het dolle heen. Mijn vriend en ik wilden al heel lang nog een kind, maar het lukte nooit om zwanger te worden. Ik heb gemerkt dat ik echter ook gelijk een gevoel van angst voelde en dat kwam voort uit het feit dat ik tijdens mijn eerste bevalling heel veel pijn heb gehad. Ik vond dit een heel nare gebeurtenis en ik wist nu natuurlijk dat er weer een bevalling aan zat te komen. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om te zorgen dat ik deze bevalling beter zou kunnen doorstaan. Ik heb van meerdere vriendinnen gehoord dat je dan aan hypnobirthing moet gaan doen. Wanneer je aan hypnobirthing doet, kun je bepaalde technieken aanleren die nodig zijn om te zorgen dat je door je bevalling heen komt. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik aan hypnobirthing wilde gaan doen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site mamaglow.nl kon gaan. Wanneer je namelijk op het internet gaat kijken om te zien waar je het meest over hypnobirthing kunt vinden, dan komt deze site voortdurend weer voorbij. Veel mensen hebben hier reeds cursussen gevolgd en ik heb gezien dat de recensies over dezer cursussen heel positief waren, dus het leek mij goed om hier ook een keer te gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een hypnobirthing cursus te volgen. Ik heb toen met heel veel plezier de site van deze mensen doorgenomen en hoe meer ik las, hoe duidelijker het voor mij werd dat ik hier graag een keer een traject wilde volgen. Ik zat nog in een vroeg stadium van mijn zwangerschap, dus ik hoefde niet gelijk aan mijn hypnobirthing te beginnen, maar er waren ook interessante andere cursussen te vinden dus ik ben blij dat ik deze site gevonden heb omdat ik mij dankzij deze pagina heel goed kon voorbereiden op wat er allemaal aan veranderingen in mijn lichaam op het programma stond.

Wat is het voordeel van hypnobirthing?

Dankzij hypnobirthing ga ik een betere bevalling krijgen

Ik heb gemerkt dat er heel veel vrouwen zijn die opkijken tegen de tweede bevalling. De eerste is namelijk allemaal nog nieuw en dan laat je het maar gebeuren, maar bij de tweede weet je vaak wat er gaat gebeuren en dan is het fijn om aan hypnobirthing te doen omdat je dan de pijn beter kunt hebben. Ik ben daarom blij dat ik mamaglow.nl gevonden heb omdat ik hier de mogelijkheid vond om aan de hand van hypnobirthing mij optimaal voor te bereiden op mijn tweede bevalling.

Wilt u uw zwangerschap ook goed doorkomen?

Mocht u uw zwangerschap ook goed willen doorkomen, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site mamaglow.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan betekenen

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Aan het aanbod hoeft het in ieder geval niet te liggen.