Vraag hier advies aan over energiezuinig verbouwen

De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor energiezuinig verbouwen. Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met het feit dat de overheid is gaan snoeien in subsidies voor de oude manieren van verbouwen. De toekomst is gericht op duurzaamheid en dat is niet alleen beter voor u, dat is ook beter voor het milieu. Toch weten veel mensen in Nederland nog niet precies wat de mogelijkheden zijn wanneer het gaat over energiezuinig verbouwen en vandaar dat ik u graag wil uitleggen wat ik allemaal voor u zou kunnen betekenen wanneer het gaat over energiezuinig verbouwen. Ik ben namelijk Lex Bruns en op mijn website Lexbruns.nl kunt u alles te weten komen over energiezuinig (ver)bouwen. Ik heb namelijk architectuur gestudeerd en ik heb mij tijdens mijn opleidingen, en later tijdens mijn werk als architect, geheel toegelegd op duurzaamheid. Ik vind het een sport om een woning zo te ontwerpen dat deze zo weinig mogelijk energie verbruikt. Ik doe dat door goed te letten op de locatie van de woning. Vaak kunt u namelijk heel veel kosten besparen door gebruik te maken van alle elementen die een locatie te bieden heeft. Woont u in uitgestrekte weilanden? Kies van tijdens het energiezuinig verbouwen voor veel ramen zodat u veel licht in uw woning kunt ontvangen. Woont u op de heide? Dan kunt u warmtepompen aan laten brengen waardoor uw woning verwarmt kan worden met natuurlijke aardwarmte. Dat is slechts een greep uit de mogelijkheden die ik u kan voorstellen wanneer u graag energiezuinig verbouwen wilt. Mocht u geïnteresseerd zijn in een kennismakingsgesprek, dan raad ik u aan om snel even contact met mij op te nemen. Ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn en ik hoop dat wij samen tot een heel mooi plan kunnen komen. Mijn ervaring leert dat er vaak veel meer mogelijk is dan u denkt en ik wil u daar graag alles over uitleggen.

Maak gebruik van de situatie tijdens het energiezuinig verbouwen

Wanneer u graag energiezuinig verbouwen wilt, dan raad ik u aan om snel een keer te komen kijken wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. U zult zien dat er in de komende jaren geen huizen meer gebouwd zullen worden die op het gasnetwerk zijn aangesloten. Dat betekent dus dat er ook in uw woning een aantal veranderingen mogelijk zijn waardoor u dus energiezuinig verbouwen kunt. Wanneer u dan eenmaal energiezuinig verbouwen gaat, kunt u ook het beste meteen maar even kijken wat er allemaal nog meer aan aanpassingen mogelijk is. Wanneer u namelijk eenmaal bezig bent, kunt u net zo goed alles aanpakken omdat u anders een andere keer weer alles overhoop moet halen. Ik kan u uitleggen hoe u het energiezuinig verbouwen zo goed mogelijk kunt aanpakken. Ik kan bijvoorbeeld met u kijken of u iets kunt hebben aan zonnepanelen, waar wij deze moeten plaatsen of dat u misschien beter gebruik kunt gaan maken van windenergie. U zult zien dat er tal van technieken kunnen worden toegepast om het energiezuinig verbouwen tot een succes te maken en ik hoop daarom ook dat u snel een keer contact met mij zou willen komen opnemen.

Samen met u bekijk is wat voor uw huis het meest geschikt is

Ieder huis is anders en vandaar dat ik altijd een pakket op maat lever. Ik kan u namelijk adviseren over de mogelijkheden aangaande:

  • het aanbrengen van zonnepanelen
  • de mogelijkheden voor de toepassing van een aardwarmtepomp
  • de aanleg van een hydrotank

Ik hoop u snel een keer persoonlijk te mogen spreken.

Lees meer…