Voordelig mokken bedrukken met logo

Onlangs heb ik een nieuwe onderneming opgezet en ik was hiervoor op zoek naar voordelige en gemakkelijke manieren om meer naamsbekendheid te krijgen. Een kennis kwam met het idee van gebruiksvoorwerpen met logo’s bestellen. Bekers leken mij hiervoor een ideale optie. De mokken bedrukken met logo leek me een eenvoudige manier om mijn nieuwe bedrijf te gaan promoten. Maar ik wist niet goed waar ik dit het best kon laten doen. Online zijn er werkelijk oneindig veel mogelijkheden voor mokken bedrukken met logo. Dit maakte het moeilijk om het juiste drukbedrijf hiertussen te vinden. Hoe kon ik weten of het drukbedrijf betrouwbaar én voordelig zou zijn? Toen ik op de website van mokkenshop.nl kwam, zag ik hier ook de optie ‘mokken bedrukken met logo’. Voordat ik te overhaast voor deze onderneming zou kiezen, heb ik echter eerst op de website rondgekeken en verder geïnformeerd. De website beviel mij in ieder geval erg goed en ook de medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast heb ik rondgevraagd bij kennissen en vrienden om echt zeker van mijn zaak te zijn. Nadat ik mij zo goed mogelijk georiënteerd had, heb ik voor dit drukbedrijf gekozen en ik heb er geen moment spijt van gehad.

Betrouwbaar bedrijf voor mokken bedrukken met logo

Op mokkenshop.nl werd het al snel duidelijk dat ik met een professioneel bedrijf te maken had. De website is duidelijk en overzichtelijk en je weet direct waar je aan toe bent. Voor mokken bedrukken met logo biedt het drukbedrijf veel verschillende mogelijkheden en alles is online te regelen. In een paar eenvoudige stappen heb je binnen korte tijd jouw gewenste producten in huis. In het kort verliep mijn ervaring bij Mokkenshop zo:

  • Eigen ontwerp gemaakt en doorgegeven: nadat ik mijn keus had gemaakt, heb ik het ontwerp voor het bedrijfslogo op de bekers zelf gemaakt en doorgegeven. De medewerkers gaven hiervoor ook extra nuttige tips
  • Online bestelling geplaatst: dankzij het veelzijdige assortiment had ik snel een mooie mok gevonden
  • Proefdruk laten maken: bij Mokkenshop kun je een proefdruk laten leveren om extra zeker te zijn van je zaak
  • Eindproduct in ontvangst genomen: na de proefdruk had ik binnen enkele dagen het eindproduct al in huis

Ook op zoek naar bekers, bedrukt met bedrijfslogo? Mokkenshop kan de mokken bedrukken met logo, voor een zeer lage prijs. Ook over de levering valt niets te klagen. Binnen enkele dagen had ik de bestelling al in huis en betalen kan via zeer betrouwbare betaalmogelijkheden.

Nog steeds tevreden met mijn aankoop

Ik kan mokken bedrukken met logo op mokkenshop.nl zeer aanraden. Van begin tot einde is de service erg bevallen. De medewerkers zijn heel vriendelijk en ze weten duidelijk waar ze het over hebben. Een probleem is zo opgelost en vragen worden goed beantwoord. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook heel goed. De bekers zien er stuk voor stuk goed uit en dat tegen zo een lage prijs. Mocht ik nog eens een lading bekers willen bestellen, dan laat ik weer bij Mokkenshop de mokken bedrukken met logo. Voorlopig is dit echter waarschijnlijk niet nodig, want gezien de kwaliteit kunnen de drinkbekers waarschijnlijk jarenlang mee. Ook het bedrijfslogo komt uitstekend uit op iedere mok. De kleuren van de bedrukking zijn mooi en goed te zien. Ook de bedrijfsnaam springt zo uit het ontwerp. Dankzij de vriendelijke medewerker van het bedrijf wist ik precies hoe ik het ontwerp het best kon maken. Ook dit was binnen korte tijd geregeld, waardoor de bestelling snel geplaatst kon worden. Kortom, van begin tot eind is mijn ervaring bij deze onderneming zeer bevallen en ik kan het iedereen aanraden.