Voordelig kartonnen dozen op maat bestellen

Ik verkoop nu ruim twee jaar online producten en verkoop voornamelijk via online marktplaatsen. Ik koop mijn producten in het buitenland in bij verschillende kleine fabrikanten en probeer een mooi en uitgebalanceerd aanbod aan te bieden. De producten komen in mijn magazijn binnen en stuur ik daarna door naar de marktplaatsen, of direct naar de kopers. Ik wilde graag kartonnen dozen op maat laten maken voor de producten, zodat ze goede bescherming hebben en gemakkelijk verzonden kunnen worden. Ik kon de dozen bij dozenlatenmaken.nl voor een goede prijs op maat laten maken en ben erg blij met de kwaliteit. Twee jaar geleden besloot ik om zelf een bedrijf te starten. Ik was veel aan het reizen en kwam in het buitenland producten tegen die ik nog niet kende. Ik vond het zeer leuke producten en zag dat deze producten nog niet in Nederland verkocht werden. Ik wilde graag deze producten op de Nederlandse markt aanbieden en onderzocht hoe ik dit het gemakkelijkste kon doen, voor mij is dit via online marktplaatsen. Ik besloot om de producten in te kopen en sindsdien verkoop ik ze online. Ik krijg veel verschillende producten in een doos binnen, maar wilde de producten graag beter beschermen en besloot om kartonnen dozen op maat te laten maken. De producten zijn niet breekbaar, maar kunnen wel eens beschadigd raken tijdens het versturen. Ik kreeg diverse keren de feedback van klanten dat een product beschadigd aankwam en vond dit erg vervelend. Het was ook mogelijk om kartonnen dozen in standaard maten te bestellen, maar dan blijft er veel ruimte over in de doos en kan het product alsnog veel bewegen en kapot gaan. Het leek mij het beste om dozen op maat te laten maken en besloot om op zoek te gaan naar een bedrijf dat mij kon helpen.

Een leverancier van kartonnen dozen gevonden

Online ging ik op zoek naar een bedrijf dat kartonnen dozen op maat kon maken en vond een aantal opties. Het op maat laten maken van een doos is niet altijd goedkoop, maar ik hoopte dit voor een goede prijs te kunnen doen. Ik vond onder andere het bedrijf dozenlatenmaken en zij konden mij het beste helpen. Via een online tool kon ik gemakkelijk zelf de doos samenstellen op hun website en kiezen uit verschillende opties. Het is ook mogelijk om een logo te laten printen op de doos, maar dit wil ik op dit moment nog niet. De kartonnen dozen kon ik voor een goede prijs bestellen en werden snel geleverd.

Een goede oplossing voor mijn probleem

Ik gebruik nu een paar maanden de kartonnen dozen en ben er zeer tevreden over. De dozen zijn zeer stevig, waardoor mijn producten niet meer beschadigen. De dozen zijn gemakkelijk te vouwen en de producten passen precies. Ik wil nu een grotere bestelling plaatsen, zodat ik de kartonnen dozen nog goedkoper kan kopen. Ik ben erg blij met dozenlatenmaken.nl en raad dit bedrijf aan.

  • Via de online tool kan je zelf een doos samenstellen
  • Er zijn veel opties beschikbaar
  • Ik kon de dozen voordelig aanschaffen
  • De dozen zijn zeer stevig
  • Bij grote aantallen krijg je meer korting