Voor iedereen een gepaste rondreis door Peru

Wilt u een echt verre reis maken naar een land met erg veel cultuur, een rijke historie en een ongekend schone natuur? Dan ligt Zuid-Amerika voor de hand. Het land bij uitstek is Peru en wij van toperu.nl hopen dat u eens een rondreis door Peru overweegt. Kijkt u maar eens rond op onze website. U vindt er vele foto’s van oude steden, relieken uit de Inca cultuur, machtige bergen en uitgestrekte bossen. De vele meren waaronder het Titicacameer zijn ook absoluut een bezoekje waard. U kunt een rondreis door Peru uitkiezen en het door ons in zijn geheel laten organiseren. Maar we bieden ook de mogelijkheid aan om zelf een rondreis door Peru samen te stellen door een keuze te maken tussen de 13 bouwstenen die we op dit moment kunnen aanbieden. U kunt de stenen aan elkaar verbinden. Per bouwsteen vindt u op onze website informatie over de omgeving, bestemming en de duur. Zo duurt het volgen van de beruchte Inca trail naar Machu Picchu vier dagen terwijl een bezoek aan de Islas Ballestas en de Nazca lijnen 2 dagen duurt. Voeg de stenen samen tot er een rondreis door Peru ontstaat die u erg graag met uw partner, gezin of vrienden wilt volgen en laat de rest aan ons over. Houdt u daarbij wel de totale prijs en totale duur van de rondreis door Peru in de gaten? U wilt immers niet over uw budget heen. Vergeet overigens ook niet dat de vliegtickets niet inbegrepen zijn. Mocht u overigens een prijsopgave willen hebben dan kunnen we u die vrijblijvend toe sturen.

Stel zelf uw rondreis door Peru samen

Omdat wij nauw samenwerken met de accommodatiemogelijkheden zoals de hotels maar ook met gidsen en vervoer weten wij wat er wel en niet mogelijk is. Op onze website vindt u daarom ook veel meer handige tips over het maken van een rondreis door Peru. Wist u bijvoorbeeld dat u het beste in het najaar en de winter kunt reizen? Want u bevindt zich dan immers op het zuidelijk halfrond, kortom het is daar volop zomer. Hoewel het in koelere temperaturen ook erg aangenaam kan zijn om een rondreis door Peru, is het daarentegen behoorlijk koud als u de bergen in wilt trekken.

  • U kunt op de website alle aangesloten hotels bezichtigen,
  • Bekijk de 6 rondreizen en lees de inhoud van de 13 bouwstenen aandachtig door,
  • En neem dan contact op met ToPeru zodat we u persoonlijk kunnen adviseren.

Vergeet in ieder geval niet om een goed stel wandelschoenen of misschien wel bergschoenen mee te nemen net als een camera om alle momenten van pracht en praal voor eeuwig vast te leggen.

Hebt u nog vragen of zoekt u advies? Neem even contact met ons op

Ons reisbureau is gespecialiseerd in alles dat met Peru te maken heeft. Wij ademen dit land en komen er zelf regelmatig. We vinden het belangrijk om contact te houden met de “locals”, met de hotels, de gidsen en alle andere plaatselijke bedrijven en personen met wie u eventueel tijdens een dergelijke rondreis door Peru in contact zou kunnen komen. U wilt immers dat het u aan niets ontbreekt tijdens een spannende reis en wij willen dan ook zeker niet dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Mocht u graag een prijsopgave willen hebben met betrekking tot een bepaalde rondreis door Peru of uw vliegtickets dan kunt u ons mailen en bellen. U bent op afspraak ook meer dan welkom bij ons op kantoor in Utrecht dus hopelijk ontmoeten we u snel.