Voor iedere specialist de juiste Excel cursus

Zoekt u voor een aantal werknemers een Excel cursus? Een Excel cursus op basisniveau bijvoorbeeld? En kunt u zelf ook wel wat ondersteuning gebruiken? Dan bieden wij van HR-ICT op vandijkcomputeropleidingen.nl vast en zeker de Excel cursus aan die bij uw wensen past. Zo bieden we gevorderdencursussen aan en specialistische trainingen voor onder andere analisten en bankiers. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Wacht dan niet langer met het aanmelden voor een Excel cursus. Wij geven deze trainingen op verscheidene locaties in de Randstad. Mocht u daarom een week niet kunnen, dan kunt u het prima in de week erna boeken. U hoeft nooit ver te reizen mits u natuurlijk in of rond de Randstad woont. Overigens is het niet noodzakelijk om langs te gaan voor een Excel cursus, we kunnen ook bij uw bedrijf langskomen. Hebt u bijvoorbeeld een conferentiezaal, kantineruimte of vergaderzaal die groot genoeg is voor een Excel cursus? Of is er een computerruimte zodat we niet zelf onze pc’s en laptops mee hoeven te nemen? Dan is dat natuurlijk al helemaal mooi meegenomen. Om de productiviteit van uw team er niet al te erg onder te laten leiden zou u er tevens voor kunnen kiezen om de Excel cursus op te delen over twee dagen. Dan kunnen we de groep in de helft splitsen zodat de andere helft die dag gewoon door kan werken. Nadien heeft uw hele groep in totaal slechts en dag gemist en zijn ze in staat om deze digitale spreadsheet te gebruiken.

Met deze Excel cursus maakt u grote stappen voorwaarts

Veel bedrijven maken onderhand gebruik van Excel. Sterker nog, op de middelbare school leren scholieren om te gaan met de meest gebruikte onderdelen van het Office-pakket van Microsoft. Denk aan Word en PowerPoint. Ook Excel zal ongetwijfeld de revue passeren. Maar we kunnen het ons goed voorstellen dat u na uw middelbare school periode en uw vervolgopleiding niets meer te maken hebt met dit raster waarin u getallen en formules kunt plaatsen zodat er grafieken en tabellen mee kunnen worden gemaakt. In vervolgopleidingen kunnen we het u ook leren hoe u macro’s maakt, processen kunt automatiseren en hoe u aan de hand van de programmeertaal VBA nog meer problemen het hoofd kunt bieden dankzij deze specialistische Excel cursus.

  • We bieden ook cursussen voor de andere Office-software aan, wederom in diverse niveaus. We bieden een Excel cursus aan voor ieder niveau, in totaal hebt u 5 opties.
  • Op de website vindt u de trainingsdata van de diverse cursussen. Ze duren een dag en u kunt het gehele programma nalezen op de website.
  • Online kunt u meteen online reserveren. Wilt u liever een Incompany training opzetten? Of zoekt u naar een individuele training? Dit zijn beide opties waar we u graag mee helpen. We garanderen dan zelfs een landelijke dekking. Wel is het zo verstandig om persoonlijk contact op te nemen met onze klantenservice.

We bieden een keur aan cursussen binnen het Office-pakket aan

Hebt u nog vragen over de inhoud van de Excel cursus? Wilt u weten welke opties er zijn als u graag individueel les wilt hebben? Of zoekt u naar een specifieke prijsopgave? Klim in dit geval direct in de pen en stuur ons een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust even op. Kijk online naar de openstaande vacatures. Als u een expert bent op het gebied van Office dan is er misschien wel een baan bij ons. En tot slot hopen we dat u ons volgt via de sociale media. Dan mist u geen enkel nieuwtje meer.