Voor alle verpakkingstechnieken bent u bij ons aan het juiste adres

Bent u op zoek naar specifieke verpakkingstechnieken? Kijkt u dan eens op contimeta.com. De kans is zeer groot dat we u kunnen helpen aan verpakkingstechnieken. Wat voor verpakkingstechnieken u dan ook zoekt, we kunnen de machines voor u op maat maken. We leveren ze af, installeren deze verpakkingstechnieken en kalibreren het tot u tevreden bent. Ook voor het onderhoud van deze verpakkingstechnieken kunnen wij langskomen. Want deze apparaten moeten minstens halfjaarlijks worden gecontroleerd. Een kleine afwijking en dozen en zakken sluiten niet langer meer zoals u dat wilt. Bij ons kunt u terecht als u kleine simpele verpakkingstechnieken zoekt zoals een foliedispenser. U doet een handwikkelfolierol om deze dispenser hen. Vervolgens maakt u het uiteinde van de folie vast aan een doos, container of wat u dan ook wilt inwikkelen. En u kunt vervolgens het folie er eenvoudig omheen wikkelen. Zoekt u echter elektronische verpakkingstechnieken zoals automatische dozeninpakkers, draadverbinders of omsnoeringsmachines? Ook dergelijke machines hebben we in ons magazijn staan. Dus neem vooral een kijkje op de site, daar vindt u alle verpakkingstechnieken op een rijtje inclusief technische specificaties en prijzen. Wilt u graag een machine op maat laten maken? Daag ons dan uit en stuur uw gewenste afmetingen en type machine aan ons door. We sturen u zo snel mogelijk een offerte toe.

Welke verpakkingstechnieken prefereert u?

Verpakkingstechnieken zijn er aldus op diverse manieren te vinden als u kijkt op onze website. Onze hoofdlijn richt zich op transportverpakking. Dat betekent dat we vele lopende banden verkopen en natuurlijk de verpakkingstechnieken die u hieraan kunt koppelen. U kunt hierbij denken aan:

  • flowpack verpakkingssystemen
  • krimpverpakkingsmachines
  • en verpakkingstoebehoren, zoals afrollers

Omdat u uw werknemers wilt beschermen als ze aan de lopende werken is het belangrijk om veiligheidsmateriaal tegen de randen te plaatsen. Ook dergelijk materiaal kunt u hier bestellen. Maar ook: zegels, gespen, bandscharen en dispensers voor verpakkingstape. Zowel voor manuele apparaten als volautomatische hebben we technieken ontwikkeld. Wist u trouwens dat we vaak op allerlei verpakkingsmateriaal stevige kortingen geven? Houdt u daarom onze website scherp in de gaten want dit wilt u absoluut niet missen. U kunt ons volgen via allerlei sociale media. Wij zijn lid en posten vak informatie via Linked In, YouTube, Facebook, Google+ en Twitter. Wilt u graag persoonlijk contact? Dan kunt u ons via deze sociale media een bericht sturen. Maar we raden het aan om een directe e-mail te sturen of door ons tijdens kantooruren op te bellen.

Hebt u verder nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder

Wilt u graag langskomen om alle verpakkingstechnieken met eigen ogen te zien? Maak dan van te voren een afspraak zodat een medewerker u over dit machinepark rond kan leiden. Vervolgens kunt u onder het genot van een kop koffie of thee en offerte op laten stellen. U kunt zelfs direct akkoord gaan maar we begrijpen het goed als u eerst wilt overleggen met uw superieuren of bestuur. We hebben drie kantoren. Het spreekt voor zich dat Nederlandse bedrijven naar Utrecht gaan. Belgen zijn welkom in Gent en bevindt u zich in Zweden, dan kunt u langsgaan bij ons kantoor in Malmö. Ons bedrijf is een totaalleverancier. Dat betekent dat u niet enkel bij ons bestelt en wij uw bestelling afleveren. Nee, we installeer uw verpakkingsmachine en zorgen tevens voor het noodzakelijke onderhoud. En dat doen wij net zolang totdat u de machine niet langer wilt gebruiken. U bent altijd welkom in ons testcentrum waar u uw eigen toepassing kunt laten uittesten. Neem snel contact met ons op als u nog vragen hebt.