Volg het werk van alle pieten via pietentube

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen bij De Club van Sinterklaas, de meest bekende pieten. We hebben het hier over bijvoorbeeld de bakpiet, de profpiet en de coole piet, maar ook de superpiet maakt hier deel van uit. De superpiet is echt een hele bijzondere piet en op pietentube komt hij geregeld aan het woord. Hij is namelijk werkelijk super sterk, en elke keer als er een moeilijke klus geklaard moet worden is hij van de partij. Er is helaas maar één dingetje niet zo handig aan de superpiet, en dat is dat hij niet zo slim is. En dus moet Sinterklaas er goed op letten dat hij precies doet wat hij hoort te doen en geen fouten maakt. Want als iemand die zó ontzettend sterk is fouten gaat maken heb je natuurlijk de poppen aan het dansen! En dan hebben we het nog niet eens over de profpiet gehad. Ook deze ga je zien in pietentube, want de grofpiet is juist wel heel erg slim. Hij doet allerlei uitvindingen en verzint overal oplossing voor. Helaas voor Sinterklaas werken deze niet altijd even goed, oh jee!

De bakpiet via pieten tube

Natuurlijk komt ook de bakpiet aan de beurt in de afleveringen van pietentube. Je zult hem altijd druk aan het werk zien, bijvoorbeeld met het maken van:

  • Pepernoten
  • Chocoladeletters
  • marsepijn
  • Taaitaai

Welke vind jij het lekkerst? En weet je al hoe je ze moet maken of moet je daarvoor nog heel veel afleveringen pietentube kijken? Misschien kunnen je ouders je wel helpen als jij ook eens iets lekkers voor sinterklaas wilt bakken in eigen keuken. Je kunt in ieder geval genoeg inspiratie opdoen door de bakpiet te volgen op pieten tube!

Pietentube met Belle Zimmerman

Wist je dat all afleveringen van pietentube worden gepresenteerd door brugklas-ster Belle Zimmerman? Zij doet dit samen met influencer Ronald. Deze twee bekende youtubers weten werkelijk alles van sinterklaas en zijn pieten af, en zullen jou een uniek kijkje gunnen in al hun avonturen en belevenissen. Wil jij daar ook niets van missen? Abonneer je dan nu op het kanaal van De Club van Sinterklaas om alle filmpjes van Pietentube te kunnen bekijken!