Viv: het geschikte bedrijf voor kartonnen dozen

Bij Viv verpakkingsmateriaal weet je wat je in huis haalt. Het wordt vaak onderschat hoe belangrijk verpakkingsmateriaal is voor de uitstraling en veiligheid van je producten. Kartonnen dozen lijken in eerste instantie een onbelangrijk product. Ook indien je zaak groeit en steeds meer transport verzorgt, wordt het van belang dat je over kwalitatief hoogwaardige producten beschikt. En daarbij hoort onlosmakelijk het verpakkingsmateriaal. Het verpakkingsmateriaal kan bijdragen aan de kwaliteit of afbreuk doen. De kartonnen dozen waarover Viv beschikt kunnen tegen een stootje. Daarnaast leveren ze diverse soorten bedrukte folies. Dit kan handig zijn indien je de producten een eigen identiteit mee wilt geven. Zo kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld een logo wilt afbeelden. Dit om je producten zo duidelijk mogelijk te onderscheiden van de concurrent. Het moet niet onderschat worden welke waarde het heeft om de merkidentiteit van je bedrijf tot in detail overal in door te voeren. Dit doet enorm veel met je bekendheid. Ook is het bewezen dat het de betrouwbaarheid van je service doet toenemen. Hoe vaker een persoon je product met identiteit tegenkomt hoe makkelijker het herkent en daarmee ook erkend wordt. Bij Viv kun je er op rekenen dat alle producten waaronder de kartonnen dozen beschikken over hoogwaardige kwaliteit. Viv draait al mee sinds 1953. Door de jaren heen hebben ze een enorm netwerk en expertise opgebouwd die van belang is voor de verkoop van kwalitatieve producten. Daarnaast beiden ze een snelle service. Dat moet ook wel als je in deze branche actief bent. Dan kun je je het niet veroorloven om met een partij te werken die pas na dagen of zelfs weken levert. Het kan namelijk altijd voorkomen dat  je onverhoopt zonder verpakkingsmateriaal komt te zitten. Dan moet je snel kunnen handelen want je wilt niet dat consumenten of bedrijven moeten wachten op je producten. Bekijk snel de website : https://www.viv.nl/.

Service kartonnen dozen

De kartonnen dozen van Viv zijn naast snel leverbaar ook zeer betaalbaar. Je hebt kartonnen dozen vanaf 0,23 euro tot en met 16,50 euro. De prijs varieert naar mate het formaat toeneemt. Een andere handige functie van de website van Viv is dat ze een vergelijkingstool geïntegreerd hebben. Zo kun je rustig winkelen via de online webshop applicatie van Viv en na een tijd alle producten met elkaar vergelijken. Zo stel je de keuze nog even uit voordat je een beslissing maakt. Dit kan handig zijjn, omdat de mogelijkheden en opties bij VIv eindeloos zijn. Zo komt het regelmatig voor dat consumenten van Viv verrast worden door de veelzijdigheid en opties die VIv. Er is werkelijk voor elk bedrijf dat producten moet vervoeren een oplossing. Daarnaast denkt Viv echt met je mee. Ze zijn gewend om al meer dan 50 jaar mee te denken met hun klant. Dat is dan ook iets wat ze graag doen. Maatwerk is een aspect waar ze ook in gespecialiseerd zijn. De meeste antwoorden vind je bij het bezoek aan de website. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een zeer specifiek verzoek hebt. De werknemers van Viv staan voor je paraat om de beste oplossing te vinden.

Overig assortiment

Naast kartonnen dozen beschikt Verpakkings Industrie Veenendaal ook over een ruim assortiment aan materialen om je verpakking mee te sluiten. Een greep uit de producten zijn:

  • Afplaktape
  • Dubbelzijdige tape
  • PVC tape
  • PP tape

Deze sluitingsmaterialen hebben ze ook in alle soorten en maten. De tapes zijn beschikbaar in diverse bandbreedtes. Op die manier kun je de kartonnen dozen verzekeren met een goede afsluiting. Dat is natuurlijk wat je wilt: een goed afgesloten product dat veilig vervoert kan worden. Indien je specifieke verzoeken hebt, kun je contact opnemen via info@viv.nl.