Vind het beste contract door sim only te vergelijken

Als je geen duur telefoonabonnement wilt afsluiten, dan kun je het beste kiezen voor een sim only abonnement. Je betaalt dan alleen voor MB’s en belminuten. Bij een normaal contract betaal je bijvoorbeeld 30 euro per maand. Je krijgt daar dan een mooie nieuwe telefoon bij, maar deze telefoon krijg je natuurlijk niet zomaar gratis en voor niets. Je moet je voorstellen dat de belkosten en de MB’s waar je binnen de bundel gebruik van kunt maken rond de 10 euro kosten. De overige 20 zijn dus voor het toestel. Dat betekent dat je dus voor een tweejarig contract een telefoon koopt van 24 x 20 euro. Dus je telefoon kost dan 480 euro. Het is dan ook goed om te kijken hoe duur deze telefoon is als je die in de winkel zou kopen. Vervolgens is het ook goed om te beseffen dat deze telefoon in de 2 jaar tijd van jouw abonnement ook steeds minder waard zal worden. Jij betaald echter 20 euro aan het begin van het abonnement en aan het einde van je abonnement. Dat terwijl de telefoon aan het einde wellicht de helft goedkoper is geworden. Als je om het jaar of om de twee jaar graag altijd de nieuwste telefoon wilt hebben, dan zijn zulke abonnementen wel handig. Je hoeft dan niet elke keer grote bedragen uit te geven aan je telefoon. Het maandbedrag valt gewoon onder je vaste lasten en je kunt het maandbedrag per contract ook gewoon stabiel houden. Als je vrede hebt met 30 euro, dan houd je dat contract en vervolgens kun je het jaar om of om de twee jaar een nieuwe telefoon uitzoeken. Ben je echter tevreden met je huidige telefoon, dan kun je net zo goed een sim only abonnement afsluiten. Je heb je telefoon al in je bezit en daar heb je waarschijnlijk een vast bedrag voor betaald. Daarna betaal je met een sim only abonnement misschien maar een tientje per maand. Om het beste sim only abonnement uit te zoeken, kun je gewoon sim only gaan vergelijken. Er zijn genoeg providers die een sim only abonnement aanbieden. De ene geeft je 2000 belminuten of MB’s voor 10 euro en de ander biedt jou 100 belminuten én 1000 MB voor 12 euro. Het is echter fijn om alles helder in 1 overzicht op een rijtje te zien, zodat je gemakkelijk sim only kunt vergelijken. Kijk daarom snel op de site van simonly.com en ga daar sim only vergelijken.

Surf naar simonly.com en ga snel sim only vergelijken

Via de website van simonly.com kun je thuis of waar dan ook rustig op je gemak de verschillende abonnementen van sim only vergelijken. Denk eraan dat goedkoop niet altijd de beste keuze is. Je ziet dan ook een aantal sterren gebaseerd op de ervaringen van de gebruikers. Vind je een hele goedkope aanbieder met slechts 2 sterren, dan weet je ook waarom deze aanbieder zo goedkoop is. Ga je sim only vergelijken en zit er een duurdere tussen met 5 sterren, dan weet je dat je ook waar krijgt voor je geld.

De verschillende providers die je onderling met elkaar kunt vergelijken

Als je sim only gaat vergelijken, dan wil je wel een zo compleet mogelijk overzicht. Daarom vind je op simonly.com alle aanbieders van sim only abonnementen. Hierbij kun je denken aan:

  • Ben
  • Simyo
  • Hollands nieuwe
  • Tele2
  • Simpel
  • Telfort

Je kunt op de site zien wat je per provider moet betalen en wat je daar voor terug krijgt in termen van belminuten, MB’s en internetsnelheid. Ga dus snel sim only vergelijken en maak de juiste keuze.