Vergeet u niet om kerstpakketten te kopen?

kerstpakkettenxl - KerstpakkettenHet einde van het jaar nadert. Een goed moment om al uw werknemers te bedanken voor het jaar. Natuurlijk kunt u moeilijk iedereen bij langs gaan. Kiest u er voor om hen te bedanken in de vorm van een cadeau. We hebben het natuurlijk over kerstpakketten. In Nederland is het al vele decennia gebruikelijk om kerstpakketten te geven in december. In deze kerstpakketten treft men allerlei lekkers aan en vaak een extra cadeautje zoals een badjas of nieuwe tas. U kunt er ook een leuke kaart aan toevoegen met een persoonlijke boodschap. In deze tijden hebt u een keur aan kerstpakketten waar u uit kunt zoeken. Kijkt u maar eens op onze website: kerstpakketten.nl. We hebben allerlei thematische pakketten voor u samengesteld zodat er voor ieder wat wils te vinden is. U kunt deze kerstpakketten vinden door de gewenste categorie op de website aan te klikken. Wat ook helpt is om alvast een maximumbedrag te bedenken. Dan weet u wat u gemiddeld per pakket wilt betalen. Het is vreemd als u besluit om dit jaar geen aardigheidje te kopen voor uw collega’s. U krijgt waarschijnlijk heel wat zure gezichten te zien en u motiveert hen niet bepaald om volgend jaar harder te werken. U bent natuurlijk niets verplicht maar het moge hopelijk duidelijk zijn dat een kerstpakket schenken wonderen doet voor de motivatie en dankbaarheid van uw personeel.

Met onze kerstpakketten zit u altijd goed

Bij ons krijgt u in uw kerstpakketten altijd producten van A-merken. Het is een tijd van liefde en van smaak. Er wordt flink gegeten en mensen proberen vaak nieuwe dingen uit in de decembermaand. Er valt ook heel wat te vieren. Eerst het sinterklaasfeest gevolgd door het kerstfeest en ten slotte het nieuwjaarsfeest. Genoeg redenen om deze pakketten te bestellen die boordevol lekkers zitten. Wilt u graag uw personeel in het zonnetje zetten met deze kerstpakketten? Kies dan een specifiek thema uit.

  • Zo kunt u Italiaanse kerstpakketten kopen. Die zijn gevuld met pesto, tapenade, pasta, olijfolie en lekkere wijnen.
  • Liever een Oriëntaals pakket? Verwen uw werknemers hiermee want er zitten onder andere heerlijke sausjes, rijst, kroepoek, satésaus en noedels in.
  • Naast landenthema’s vindt u ook kerstpakketten met sanitaire producten, duurzame producten of pakketten voor de hele familie!

Als u een kleine winkel hebt dan kunt u zelfs elk pakket personaliseren. De één houdt misschien meer van de Zuid-Amerikaanse keuken terwijl de ander liever een pakket met beautyproducten ontvangt. U kunt het bij ons allemaal los van elkaar bestellen.

Komt u er niet uit? Dan helpt onze klantenservice graag

Hebt u nog vragen over de inhoud van deze pakketten? Stel ze dan eens aan onze klantenservice die tijdens kantooruren voor u klaar staat. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken van deze pakketten. De zomervakantie is bijvoorbeeld een uitgelezen mogelijkheid. U doet ons er een groot plezier mee omdat wij ons inpakwerk kunnen verdelen over het jaar. Uw pakketten slaan wij op en zullen we in november bij u op afspraak bezorgen met onze eigen bezorgservice. Ons kantoor en werkplaats bevinden zich in Drachten. Daar is ook onze showroom waar u de huidige catalogus met eigen ogen kunt bekijken. We beloven u de scherpste prijzen. Mocht u het elders goedkoper vinden dan passen wij onze prijzen er op aan. Met een klantengemiddelde van een 8,4 mag u er wel vanuit gaan dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Dat komt mede door onze eigen inpakcentrale en bezorgservice. Blijft u graag op de hoogte van veranderingen in ons assortiment? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief of volg ons via de sociale media.