Uw huis verkopen, hoe gaat dat precies in zijn werk

Een huis verkopen klinkt misschien eenvoudig. Even een advertentie maken en onderhandelen met geïnteresseerden. Maar hoe weet u hoeveel uw huis waard is? Misschien vraagt u veel te veel en kunt u uw huis niet aan de straatstenen kwijt. Of erger nog: u vraagt te weinig. Misschien hebben eventuele kopers een slimme bemiddelaar gevonden en zetten ze u klem. En weet u eigenlijk wel waar u die advertentie gaat plaatsen? Want ze plaatsen in ouderwetse magazines is misschien helemaal niet zo handig meer. Kiest u er daarom voor om ook een makelaar in de arm te nemen. De meeste professionele makelaarskantoren hebben mensen in dienst met een taxatiediploma. Ze kunnen gratis of voor een kleine meerprijs uw huis taxeren zodat u altijd een eerlijk bedrag kunt vragen. U maakt het huis verkopen een stuk aangenamer als u een groot gedeelte van dit werk uitbesteed aan een gerenommeerde makelaar bij u in de buurt. Waar u dan ook woont, het kan nog een hele klus zijn om een makelaar te vinden. U wilt waar voor uw geld, niet te veel bemiddelingskosten hoeven betalen en ze moeten in de buurt gevestigd zijn. Daarom hebben we onze site in het leven geroepen want u kunt uw huis verkopen nadat u dankzij onze site een makelaar hebt gevonden!

Een huis verkopen is moeilijker dan u denkt

U kunt uw huis verkopen door dit aldus helemaal alleen te doen. Maar er zitten erg veel risico’s aan verbonden. Als het een tijdgevoelige zaak is omdat u bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten op een ander huis, dan kunt u er al helemaal bekaaid afkomen. Laat u dit niet overkomen maar zoek naar een goede makelaar via Verkoop Makelaar Offertes. U kunt namelijk direct uw postcode op onze website invullen en dan sturen we u 4 interessante offertes van makelaars bij u in de buurt op. We beschikken over een enorme database waar vrijwel elke respectabele makelaar in zit. Op basis van de afstand maar ook uw wensen sturen we uw verzoek op naar 4 makelaars. Die sturen aldus offertes op die we vervolgens naar u doorsturen. Dit hele proces duurt niet langer dan enkele werkdagen. Sterker nog, met wat geluk kan dit al in een middag worden afgerond zodat u de beste offerte uit kunt kiezen en het huis verkopen kan beginnen.

  • Vul daarom uw gegevens in en dan met name uw postcode en huisnummer,
  • We kunnen alvast een algemeen beeld krijgen op basis van deze gegevens zodat de waarde kan worden vastgesteld. Uiteraard kan een taxateur dit uiteindelijk bevestigen.
  • Vul ook uw wensen in zoals de minimumverkoopprijs.
  • En dan kunt u uit 4 offertes kiezen.

Daarom raden we u dit aan: vraag duidelijke offertes aan

Uw huis verkopen? Vanaf nu is dat een peulenschil omdat u dankzij onze website snel een goede makelaar bij u in de buurt kunt vinden. Maak na het ontvangen van de offerte een afspraak met hem of haar op het kantoor of laat hen bij u langskomen. Mocht er overigens geen interessant bod tussen zitten dan mag u het nogmaals proberen. Net zolang tot u een interessante offerte hebt gekregen. Deze service is geheel kosteloos. Wij willen graag dat u niet bedonderd wordt door de huizenmarkt. Er zijn in de afgelopen decennia genoeg mensen voor de gek gehouden door banken of opkopers die veel te weinig geld neerlegden. Laat u dit dan ook niet overkomen en neem het makelaarsadvies ter harte. Dan hebt u binnenkort genoeg geld om te investeren in uw eigen droomhuis. Lees meer..!