Uw cilinderslot vervangen?

deur-cilindersloten - Cilinderslot vervangen

Bent u onlangs verhuisd en hebt u het idee dat u niet de enige bent met de sleutels van uw voordeur? Dan kan u dat een naar gevoel geven. Zeker als u een koophuis hebt, dan wilt u al helemaal niet hebben dat anderen uw huissleutels hebben, al zijn het alleen maar de vorige bewoners. Het slot op de deur is hoogstwaarschijnlijk een cilinderslot. Wilt u graag uw cilinderslot vervangen? Dan kunt u dat beter uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf zoals het onze: Postma en Postma. Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van sleutels en sloten. Een cilinderslot vervangen is voor ons een peulenschil. U denkt misschien dat dit een koud kunstje is, maar niets is minder waar. Zeker niet als uw gehele huis opnieuw moet worden voorzien van nieuwe sloten. Het zal u nog verbazen hoe taai uw voordeur is en hoe strak het systeem in elkaar zit. U wilt niet alleen dat dit klusje snel wordt uitgevoerd, u wilt er nadien geen problemen meer van hebben terwijl uw veiligheid gegarandeerd blijft. Dat is dan ook waar wij om de hoek kijken. Kijk eens op onze website, deur-cilindersloten.nl, als u meer wilt weten over het cilinderslot vervangen. Wij kunnen u namelijk woord voor woord helpen als u het cilinderslot gaat vervangen! Zo nodig kunt u zelfs foto’s van uw huidige deur naar ons opsturen zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien

Uw cilinderslot vervangen dankzij onze snelle hulp

Een cilinderslot vervangen is misschien een vervelend werkje waar u al een paar weekenden tegenop zit. Uw partner wil nu toch wel dat het eindelijk gaat gebeuren. Neemt u dan een kijkje op onze website.  Wist u dat u de nieuwe sloten direct bij ons kunt bestellen? Kies het cilinderslot uit, vul uw gegevens in en betaal via een online betaalservice. Vergeet niet om er twee te bestellen of misschien wel 3 als u ook een garagedeur en achterdeur hebt. Dan moet u daar ook het cilinderslot van vervangen. Volgt u dan de volgende instructies op:

  • verwijder de schroeven aan voor- en binnenzijde van de deur en trek het slot eruit.
  • vervang het cilinderslot door een soortgelijk product en plaats het in de deur. Soms heeft een nieuw slot een ander formaat. Steek dan het overtollige hout weg.
  • controleer of het cilinderslot in de slotkom in het kozijn past. Zo niet, dan ook de slotkom vervangen.

Dit is over het algemeen de beste manier waarop u het cilinderslot kunt vervangen. U kunt er gedetailleerde video’s van bekijken op onze website. Maar probeert u het vooral eens uit, eventueel met de hulp van een bevriende buurman of familielid.

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u graag dat uw sloten aan het politiekeurmerk voldoen omdat het bekend staat dat er in uw buurt veel inbraken worden gepleegd? Wilt u zich überhaupt veiliger voelen in uw huis? Dan kunt u ook dergelijke sloten bij ons bestellen en bevestigen. Maar hier is wel iets meer kennis voor nodig. Komt u eventueel naar onze winkel toe in Alkmaar. Maar als dat te ver is dan kunt u aldus ook alle producten online aanschaffen. Wist u dat u maar liefst 15 procent korting krijgt op het gehele assortiment als u online bestelt? Mocht het gaan om moeilijkere sloten zoals de sloten met een politiekeurmerk, dan sturen we graag onze monteurs op afspraak naar u toe. Wilt u liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan even telefonisch of via de mail contact met ons op. Uw oude cilinderslot vervangen is voor een topkwaliteit slot is voor hen een peulenschil.