U wilt toch ook notitieboekjes laten bedrukken?

Greengiving verkoopt via haar website greengiving.nl ecologisch verantwoorde producten. Het bedrijf is gevestigd in Barneveld, maar levert haar producten door heel Nederland. Hierbij kunt u denken aan de populaire bidons van het merk Dopper, tassen, pennen, kantoorartikelen, relatiegeschenken en nog veel meer. Alle producten zijn groen van karakter. Dat wil zeggen: ze zijn niet schadelijk voor het milieu. Ook kunt u bij Greengiving notitieboekjes laten bedrukken. Een erg leuk idee voor bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten of een professionele uitstraling nastreven. 

Notitieboekjes laten bedrukken bij Greengiving

Notitieboekjes bedrukken wordt steeds populairder. U kunt het gebruiken als relatiegeschenk. Een erg leuk, bruikbaar en originele gift voor uw zakenpartner. Niet alleen is het iets nieuws. Ook zorgt het ervoor dat uw (potentiële relatie) u niet vergeet als zakenpartner. Hierbij kunt u nog een stapje verder gaan. Zo kunnen notitieboekjes die u laat bedrukken tevens dienen als visitekaartje. U bepaalt zelf wat er op komt te staan. Kiest u slechts voor het logo van uw bedrijf of vermeldt u ook de contactgegevens? Zo is het voor uw relatie gemakkelijk om weer eens contact met u op te nemen. Wellicht denkt hij toch nog eens na over uw voorstel. Dat alles door het bedrukken van notitieboekjes. Het minimumbestelaantal verschilt per soort notitieboekje. Zo kunt u de meest eenvoudige notitieboekjes al laten bedrukken vanaf 100 stuks. Andere notitieboekjes worden past bedrukt bij bestellingen vanaf 250 stuks. Om zeker te zijn van uw aankoop, kunt u op de website van Greengiving een gratis digitale drukproef aanvragen. Ook kunt u achteraf betalen. Er is bewust nagedacht over het materiaalsoort. Al het gebruikte materiaal is duurzaam en ecologisch verantwoord. Denk hierbij aan een kurken kaft of een houten pen. Bij veel notitieboekjes die u laat bedrukken heeft u de keuze uit verschillende soorten en kleuren kaften. Greengiving bedrukt allerlei soorten notitieboekjes. Van kleine notitieboekjes voor in de tas tot grote notitieblokken voor op het bureau.

Notitieboekjes voor uw personeel

Notitieboekjes laten bedrukken kunt u om diverse redenen doen. Zoals gezegd kunnen notitieboekjes dienen als relatiegeschenk voor externe partners. Ook krijgt Greengiving steeds meer bestellingen van bedrijven om notitieboekjes te bedrukken voor het eigen personeel. Bij regionale overleggen of tijdens acquisitie met externe partijen is zo’n bedrukt notitieboekje erg handig. De meeste notitieboekjes zijn voorzien van een pen en een houdertje voor deze pen. Zo vergeet uw personeel de pen nooit mee te nemen naar belangrijke afspraken en laten ze een professionele indruk achter. Een aantal van de te bedrukken notitieboekjes bevatten een ringband. Deze ringband is ideaal als uw personeel het notitieboekje voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo kunnen gebruikte pagina’s welke niet meer relevant zijn, verwijderd worden. Personeel met notitieboekje dat bedrukt is het met logo van uw bedrijf, geven het signaal af graag geïdentificeerd te worden met uw bedrijf. Een betere indruk kunnen ze niet achterlaten bij mogelijke klanten. Bent u nou ook zo geïnteresseerd in het laten bedrukken van notitieboekjes? Kijk dan eens op de website van Greengiving. U kunt een offerte opvragen en voor diverse vragen kunt u terecht bij het personeel. Zij zijn zowel telefonisch, per mail als per chat bereikbaar.