Trek bezoekers aan met een keurmerk webwinkel

qshops - Keurmerk webwinkelEen webwinkel keurmerk of een keurmerk webwinkel is belangrijk voor een website. Met een dergelijk webwinkel keurmerk kun je de mensen laten weten dat jouw webwinkel betrouwbaar is. Als je een dergelijk keurmerk goed zichtbaar op de website plaatst zodat mensen het direct kunnen zien, dan is de kans aanzienlijk groter dat ze blijven plakken. Het wekt namelijk direct vertrouwen. Mensen scannen vaak in eerste instantie op een vrij oppervlakkige manier. Dus je moet een website altijd zo inrichten dat de voordelen gemakkelijk te spotten zijn. Zo kun je bijvoorbeeld bovenaan de website aangeven dat mensen bijvoorbeeld geen verzendkosten hoeven te betalen of dat bestellingen de volgende dag al worden verzonden. Je moet er dus ook voor zorgen dat het keurmerk webwinkel direct zichtbaar is. Dat betekent dat je het ook niet ergens onderaan de website moet plaatsen, want dan kunnen mensen het pas zien als ze naar beneden scrollen. Met een webwinkel keurmerk zorg je er juist voor dat mensen op de site blijven plakken en naar beneden scrollen. Daarom is het belangrijk dat je bent aangesloten bij een organisatie die je kan voorzien in een keurmerk webwinkel en daarnaast is het ook van belang dat je het keurmerk goed zichtbaar op de website van je webwinkel plaatst. Een webwinkel keurmerk is namelijk iets wat mensen gebruiken om efficiƫnt te navigeren door de jungle van de vele webwinkels. Het is dan ook een snelle manier voor consumenten om snel het koren van het kaf te scheiden. Daarna kijken ze pas meer gedetailleerd naar de sites. Dat is logisch, want je kunt als consument niet 100 websites grondig gaan bekijken. Je moet dat aantal eerst terugbrengen tot een kleiner nummer. Als je eenmaal een top drie hebt, dan kun je als consument goed gaan kijken naar de website zelf, de prijzen, de aanbiedingen, enzovoorts.

Een keurmerk webwinkel via qshops.org

Een keurmerk is meer dan alleen een logo op de website. Een keurmerk webwinkel laat zien aan consumenten dat je bent aangesloten bij een organisatie vanwege de betrouwbaarheid van de website. Vaak zie je onder het keurmerk webwinkel ook de vele recensies van consumenten. Het keurmerk en de recensies zijn ook aan elkaar verbonden. Het is als eigenaar van een webwinkel dan ook erg belangrijk om klanten de gelegenheid te geven om te vertellen wat ze vinden van je webwinkel en de producten die ze hebben gekocht. Dit draagt vervolgens bij aan de validiteit van het keurmerk webwinkel en vervolgens zal dit leiden tot een hogere conversie. Deze stijging zorgt er daarna voor dat je eerder gevonden zult worden door consumenten die zoeken via Google. Dit betekent meer bezoekers, meer recensies en vervolgens wederom een hogere conversie. Dit is een opwaartse spiraal en dat kun je bereiken via het webwinkel keurmerk van Qshops. Als je je aansluit bij Qshops, dan krijgt je website direct een hoger aanzien. De conversie zal stijgen en je zult meer klanten aantrekken. Je krijgt ook automatisch een systeem waarmee je mensen recensies kunt laten schrijven. En Natuurlijk ontvang je het keurmerk webwinkel van Qshops.

Hoe kan ik een keurmerk aanvragen?

Als je overweegt om een keurmerk webwinkel aan te vragen, dan zijn er een paar dingen die je kunt doen.

  1. Eerst kun je de website van qshops.org bezoeken. Hier zie je meteen wat het betekent om een keurmerk te hebben.
  2. Op de site kun je ook een brochure aanvragen met meer gedetailleerde informatie over de procedure.
  3. Tot slot kun je via de site een gratis proefversie op de website laten plaatsen, zodat je direct ziet wat je kunt verwachten