Topkwaliteit tuinmeubelen

Mijn vrouw en ik zijn onlangs verhuisd. Bij ons nieuwe stekje zat tot onze vreugde een flinke achtertuin. We zijn echte natuurliefhebbers, maar hebben jaren in de stad gewoond. We waren dus ontzettend verheugd om weer wat tijd in een tuin door te kunnen brengen, zonder het lawaai van de stad om ons heen. Voor de nieuwe tuin ging ik direct op zoek naar geschikte tuinmeubelen, die inmiddels in de tuin staan. Ik heb hiervoor een aantal winkels bezocht:

  • Bouwmarkt
  • Gespecialiseerde winkels
  • Webwinkels

Als eerste reed ik naar de bouwmarkt bij ons in de stad. Ik wist niet goed waar ik naar op zoek was en hoopte hier wat indrukken op te doen. Ik kwam veel tuinmeubels tegen, maar deze waren allemaal niet erg geschikt. Met name de kwaliteit stond me een beetje tegen. De meeste meubels waren van plastic, wat er een beetje goedkoop uitzag. Verder wist ik dat plastic meubels in de regel sneller kapotgaan, ik was dus geen groot fan van het assortiment. Wel zag ik een aantal tuinmeubelen van echt vlechtwerk. Hier was ik meer van onder de indruk. Vanwege de hoge prijs en de lage productiekosten besloot ik echter toch ergens anders naartoe te gaan. Ik had met mijn vrouw een bepaald budget afgesproken, waar ik niet overheen wilde gaan. We zitten graag in de tuin, maar willen ook geen honderden euro’s uitgeven aan het beste van het beste. Vol goede moed ging ik daarom naar een aantal gespecialiseerde winkels. Je kent ze wel: Tuinland, Intratuin; winkels die zich bezighouden met tuin en natuur. Hier was het aanbod een stuk uitgebreider en ben ik zeker een aantal leuke tuinmeubelen tegengekomen. Ook hier had ik echter een probleem: het was erg duur om de bestelling te laten leveren. Ik wilde een flink bedrag investeren, maar wilde daarbovenop niet nog een aanzienlijk bedrag neertellen voor de levering. Dit ging dus ook niet door. Gelukkig had ik na mijn bezoekjes wel een beter idee van de meubelen die ik graag zou willen hebben. Teakhout stond me het meest aan, maar vlechtwerk was ook zeker een optie. Ik besloot op internet te kijken wat de mogelijkheden waren.

Tuinmeubelen uit webwinkels

Ik heb verschillende webwinkels bezocht en daar het assortiment bekeken. Veel mooie tuinmeubelen, vaak tegen lage prijzen, maar in de regel mist één belangrijk detail. Je kon de meubels niet bekijken, je had geen idee wat je in huis haalde. Je zag een mooie afbeelding staan, maar wist niet in hoeverre deze afbeelding aansloot bij het geleverde product. In bepaalde gevallen is dat niet erg, maar voor onze tuinmeubelen wilde ik wel zekerheid. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Oude Wesselink Tuinmeubelen, https://www.ikwiltuinmeubelen.nl. Deze site sloot precies aan bij mijn wensen. In de eerste plaats werd een bestelling van boven de 500 euro gratis geleverd. Je betaalde dus alleen voor de tuinmeubelen, niet voor het vervoer naar je huis. Bovendien stond op de site dat de meubels binnen drie dagen werden geleverd, we hoefden dus niet lang te wachten!

Een kijkje in de showroom

Het beste van alles was dat deze webwinkel een eigen showroom had. In deze showroom kun je alle producten eerst eens rustig bekijken, voordat je tot aankoop overgaat. Goedkope levering, een snelle bezorging en uitstekende kwaliteit; wat wil je nog meer? Ik heb op bovenstaande site al mijn tuinmeubelen besteld en ik heb hier geen moment spijt van gehad. Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd en alle meubelen waren in topconditie. Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben. Bij Oude Wesselink Tuinmeubelen vind je gegarandeerd wat je zoekt!