Telefoonhoesje ontwerpen

Dat het nodig of in ieder geval verstandig is om smartphones te beschermen met een hoesje, dat weet iedereen eigenlijk wel. Wat mensen echter vaak niet weten, is dat een eigen telefoonhoesje ontwerpen een optie is. Waarom is het nu noodzakelijk om een telefoonhoes te gebruiken? Dat heeft te maken met de kwetsbaarheid van de smartphone. In het scherm en de body zit veel fijne techniek in verwerkt die er niet goed tegen kan als het in aanraking komt met scherpe voorwerpen of als het ergens tegenaan stoot of valt. Met een hoesje zorg je ervoor dat de grootste klappen opgevangen worden en dat het scherm niet blootgesteld wordt aan allerlei zaken. Kies je voor een telefoonhoesje ontwerpen of een standaard exemplaar kopen, dat maakt voor de kwaliteit van de bescherming vaak niet uit. Het belangrijkst is het dat er gekozen wordt voor een vorm van bescherming, zodat jouw smartphone tegen een stootje kan en een wat langere levensduur zal hebben. Je kunt dus prima een standaard hoesje kopen, maar als je er echt iets moois en bijzonders van wilt maken, dan kies je natuurlijk voor je eigen telefoonhoesje ontwerpen.

Waarom een telefoonhoesje ontwerpen?

Denk je bij de woorden telefoonhoesje ontwerpen ook meteen aan zelf aan de slag moeten gaan met allerlei materialen en hiervan zelf een telefoonhoes knutselen? Dat is echt niet nodig! Natuurlijk, als je zelf heel creatief bent en je er van houdt om te knutselen, dan is dat uiteraard een goede optie. Maar de meeste mensen houden niet zo van geknutsel of ze hebben hier gewoon geen tijd voor. Toch kunnen ook zij hun eigen telefoonhoesje ontwerpen en dat door een zaak laten maken, bijvoorbeeld bij Hoezzi.nl. Waarom zou je hier nu voor kiezen en niet gewoon een standaard exemplaar kopen? Omdat je dan de mogelijkheid hebt om de case helemaal naar je eigen wensen te maken en deze helemaal uniek en persoonlijk te maken. Veel telefoons hebben weinig uitstraling in de zin van dat ze zich onderscheiden van andere smartphones. Veel merken en modellen lijken sterk op elkaar en hoesjes zijn de mogelijkheid om ze toch persoonlijk te maken. Kies je echter een standaardhoes, dan loop je de kans dat iemand anders in jouw omgeving deze ook gekocht heeft. Op die manier ziet jouw smartphone er nog steeds niet helemaal anders uit dan die van anderen. Door zelf een telefoonhoesje te ontwerpen, weet je zeker dat niemand anders een zelfde exemplaar heeft!

Eenvoudig ontwerpen bij Hoezzi.nl

Een ander voordeel van een telefoonhoesje ontwerpen, is dat je het ontwerp zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt en het helemaal bij jouw eigen smaak en stijl kunt laten aansluiten. Is het nu lastig om een hoesje te ontwerpen? Niet als je gebruikt maakt van de ontwerpmodule van Hoezzi.nl, dit gaat echt heel eenvoudig. De eerste stap die je zet bij het telefoonhoesje ontwerpen, is het selecteren van het merk en type telefoon dat je hebt, zodat de hoes de juiste maat krijgt. Daarna kies je het model van de telefoonhoes en daarbij heb je de keus uit een:

  • flipcase
  • softcase
  • hardcase

Heb je dit allemaal geselecteerd, dan gaat het echte ontwerpen beginnen. Je upload een eigen foto, past kleuren in de achtergrond aan en voegt nog een tekst naar keuze toe. Of je selecteert een van hun afbeeldingen en past deze helemaal naar jouw eigen wensen aan. Ziet het er uit zoals jij het wilt? Dan plaats jij je bestelling en niet lang daarna krijg je jouw eigen persoonlijke telefooncase in huis! Zelf een telefoonhoesje ontwerpen kan dus heel gemakkelijk en snel bij Hoezzi.nl!