Ted Biesterbos

Sinds 1991 is Ted Biesterbos actief als algemeen directeur van de Biesterbos Groep bv. Ted Biesterbos is projectontwikkelaar in heel Nederland en realiseert zeer bijzondere projecten. Bij Ted Biesterbos staat de omgeving en algemene beleving van het project centraal. Daardoor is niet het ontwikkelen van een project het doel, maar is dit slechts een middel om tot een optimale leef-, woon- of werkomgeving te komen. Ted Biesterbos durft daarbij risico’s te nemen en uitdagingen aan te gaan, wat maakt dat de Biesterbos Groep bv tot op de dag van vandaag een succesvolle onderneming is.

Het ontstaan van Biesterbos

Nadat Ted Biesterbos in 1988 aan de hogere technische school zijn diploma bedrijfskunde behaalde zag hij al snel mogelijkheden in de projectontwikkeling. Daardoor startte Ted Biesterbos slechts drie jaar na het behalen van zijn diploma zijn eigen onderneming, de Biesterbos Groep bv. Tot op de dag van vandaag is Ted Biesterbos hiervan algemeen directeur. In 1994 kwam het oog van Ted Biesterbos te vallen op een locatie in Limmen. Hier zag Ted Biesterbos de mogelijkheid om, net als in zijn projecten, de beleving centraal te stellen. Met een prachtige landelijke omgeving, maar toch slechts op een half uur rijden van Amsterdam, is deze locatie nog steeds de plek waar de werknemers van Ted Biesterbos met veel genoegen werken.

De projecten van Ted Biesterbos

In de loop der jaren heeft Ted Biesterbos samen met zijn multidisciplinaire team vele projecten met succes af weten te ronden. Ted Biesterbos ziet een project niet als een gebouw dat geplaatst moet worden, maar als een harmonie van omgeving, functie en gebouwen. De beschikbare ruimte en de bestaande omgeving vormen dan ook de basis voor het werk van Ted Biesterbos. Dit ziet u terug in alle projecten van Ted Biester Bos, waaronder in het project Aan de Hage waar Ted Biesterbos wonen in het centrum van Castricum combineert met verschillende voorzieningen in de omgeving. De complete beleving komt ook terug in de missie van Ted Biesterbos, die gaat over het verrijken van werelden gebaseerd op de menselijke beleving.

Bij al deze projecten moet er soms van de bestaande paden worden afgeweken om tot een ideaal te kunnen komen. Hierbij horen risico’s, die Ted Biesterbos durft te nemen, en een creatief team met verschillende specialisaties. Samenwerking vormt voor het team waar Ted Biesterbos mee werkt dan ook de basis naar succes bij ieder project. Ted Biesterbos zoekt dan ook continu naar persoonlijke verbetering en naar de identiteit en persoonlijke kwaliteiten en talenten van ieder persoon in het team.

Meer weten over de Biesterbos Groep bv?

Bent u geïnteresseerd geraakt in het werk van Ted Biesterbos? Dan raden wij u aan eens te kijken naar één van de bijzondere projecten die Ted Biesterbos in het verleden heeft gerealiseerd. Ook kunt u contact opnemen met de Biesterbos Groep bv om meer informatie over de projecten op te vragen. U kunt dan bellen naar 072 502 40 80 of mailen naar info@biesterbos.nl waarbij de vriendelijke medewerkers van Ted Biesterbos u graag te woord staan