Tampondruk gezocht? VK Print is uw partner!

Als u opzoek bent naar drukkerij die voor u tampondruk kan uitvoeren, dan kunt u zich altijd wenden tot VK Print. Wij zijn een betaalbare specialist op het gebied van tampondruk! Het is een techniek, waarbij het mogelijk wordt om onregelmatige vormen te bedrukken. Ideaal voor alles wat niet plat of vlak is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige collega’s denken graag met u mee in mogelijkheden!

Topkwaliteit bedrukking met tampondruk

Tampondruk is eigenlijk als een soort stempel. De tampon wordt gevormd door een siliconen rubber en is hierdoor zo flexibel dat het gebogen objecten kan bedrukken. Ideaal en van topkwaliteit met deze druktechniek. Het is daarom met tampondruk mogelijk om holle en bolle voorwerpen te drukken. Denk bijvoorbeeld aan mooie mokken in een schitterend design of wat dacht u van uw logo op een badeend als relatiegeschenk voor op beurzen? Voor al uw idee├źn bent u bij onze drukkerij van harte welkom! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u namelijk optimaal van dienst zijn. Geheel product afhankelijk geven wij aan welke druktechniek de voorkeur heeft. Zoals eerder gezegd, is tampondruk ideaal voor gekromde en geprofileerde oppervlakken die bedrukt dienen te worden. Hiermee bereikt u een hele hoge resolutie van enkel topkwaliteit aan bedrukte producten. Dat levert niet alleen een prachtig resultaat op, maar verkoopt zichzelf ook vele malen beter. Niet alleen een tekst of logo kan worden gedrukt met tampondruk, maar ook extra scherpe afbeeldingen kunnen worden geproduceerd! Het gebruiken van tampondruk is tevens een ideale overweging als u gebruik wilt maken van meerdere kleuren in uw bedrukking. Deze techniek maakt dit kostentechnisch namelijk erg aantrekkelijk. Onze medewerkers zijn deskundig en toegewijd en denken daarom altijd graag met u mee over de mogelijkheden. Daarbij hebben wij snelle levertijden en staan uw wensen altijd voorop bij ons!

Uitgebreide service bij VK Print

Wij werken binnen ons bedrijf met het motto: ‘U vraagt, wij drukken!’. Wij zijn servicegericht en vinden het belangrijk dat u altijd tevreden bent met het resultaat en het hele proces eromheen wordt hierbij zeker niet vergeten. Naast tampondruk helpen wij u graag verder met onder andere transferdruk, textieldruk, vlakzeefdruk en sublimatie. Wij maken enkel gebruik van de modernste technieken, zodat u altijd het perfecte eindresultaat heeft. Het gehele proces, van bedenken, bedrukken, controleren, verpakken en verzenden wordt door onze gemotiveerde medewerkers zorgvuldig gevolgd. Mochten er tussendoor vragen zijn, dan wordt dit met u besproken. Op deze wijze produceren wij gezamenlijk met u prachtige producten met uw logo, tekst of afbeelding erop.

Voordelen tampondruk bij VK Print:

  • Hoge resolutie bedrukking
  • Kostentechnisch ideaal voor meerdere kleuren
  • Perfect voor details en afbeeldingen
  • Snelle leveringen
  • Servicegericht en betrokken deskundigen
  • Denken graag met u mee
  • Speciaal voor ronde, geprofileerde producten
  • Diverse andere druktechnieken 
  • Jarenlange ervaring

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij hebben de beste druktechnieken, waaronder haarscherpe tampondruk, voor u in huis! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en bekijk onze website voor meer informatie: vkprint.nl. Wat mogen wij binnenkort voor u gaan bedrukken? Wij horen het graag!