Strijkkralen kopen voor mijn nichtje

Met december voor de deur is de tijd weer aangebroken voor het kopen van cadeautjes en dat doen we bij ons thuis altijd voor elkaar, waarbij we verlanglijstjes maken en iedereen aangeeft wat hij of zij wil hebben. We vieren het altijd met mijn ouders, mijn broer en zijn vriendin en hun dochtertje. Natuurlijk ben ik er ook elk jaar bij en ik probeer met name voor mijn nichtje, de dochter van mijn broer, altijd iets leuks te kopen. Als trotse oom is het super leuk om voor haar cadeautjes te kopen, maar dit jaar gaf ze me wel een uitdaging, want ze had strijkkralen op haar verlanglijstje staan. Ik had geen idee wat strijkkralen zijn, laat staan waar strijkkralen kopen mogelijk is. Maar lang leve het internet, tegenwoordig kun je daar alles terugvinden en dat maakt strijkkralen kopen een stuk eenvoudiger.

De webshop waar strijkkralen kopen mogelijk is

Na wat zoeken op internet was ik er inmiddels achter wat strijkkralen zijn en waar strijkkralen kopen eenvoudig en snel kon worden geregeld via hetspeelgoedpaleis.com. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open en ik kwam erachter dat je met strijkkralen heel veel leuke figuurtjes kunt maken. Heet Speelgoedpaleis heeft dan ook pagina’s vol verschillende soorten en kleuren strijkkralen en bijbehorende bordjes. Je kunt strijkkralen kopen op allerlei manieren:

  • Een losse pot met veel gekleurde kralen
  • Strijkkralen verpakt per kleur
  • Strijkkralen met bordjes in verschillende vormen
  • De bordjes voor strijkkralen inclusief alle kralen die je nodig hebt

Strijkkralen kopen leek dan wel in eerste instantie zo gemakkelijk te gaan, maar ik stond nu opeens voor een keuze waar ik geen rekening mee gehouden had. Wat zou mijn nichtje leuk vinden? Ik had geen idee. Ja, het is wel echt een prinsessenmeisje en dus had ik al snel een doosje roze strijkkralen in mijn winkelmandje gedaan en een strijkkralenbordje in de vorm van een eenhoorn, maar dat was voor mij niet voldoende. Ik wilde wel strijkkralen kopen waar ze meer mee zou kunnen, zoals hangers maken en andere sieraden. Toen kwam ik een strijkkralenset tegen waarmee ze sieraden kon maken en daarvoor waren er wel 2400 strijkkralen toegevoegd, samen met allerlei vormen en beschrijvingen die haar konden helpen bij het maken van de patronen. Het is een pientere meid, dus ze snapt vaak al wel hoe ze het beste de strijkkralen kan leggen en dus had ik de strijkkralen gevonden die ik wilde geven, samen met de eerder geselecteerde artikelen. Strijkkralen kopen is overigens best verslavend. Dat klinkt misschien gek, maar hoe verder ik me verdiepte in de materie van de strijkkralen, hoe meer het strijkkralen kopen een sport begon te worden. Steeds meer leuke dingen kwam ik tegen en telkens zag ik weer andere kleuren en verschillende vormen. Uiteindelijk heb ik een grote doos bij mijn bestelling gedaan met allerlei verschillende kleuren strijkkralen samen in een bewaardoos. Zo kan mijn nichtje heel makkelijk de strijkkralen op kleur sorteren en bewaren en steeds nieuwe dingen maken.

Op tijd in huis voor onder de kerstboom

Ik heb uiteindelijk de hele bestelling in één keer besteld via de site van Het Speelgoedpaleis en het duurde ook niet lang voor ik alles in huis had. De producten zien er erg goed uit en ik weet zeker dat mijn nichtje onwijs gelukkig wordt als ze haar cadeautjes uitpakt. Ik heb elk item apart in kerstpapier ingepakt en deze liggen inmiddels al bij mijn ouders onder de kerstboom, want daar vieren we dit jaar Kerst. Op Eerste Kerstdag mag mijn nichtje steeds een cadeautje uitpakken en ik kijk er nu al naar uit om haar blije blik te zien.