Stel uw vragen aan onze advocaat erfrecht

Een overlijden is altijd vreselijk. Het is daarnaast te hopen dat diegene zijn of haar zaakjes op orde heeft gemaakt. Anders kan er haat en nijd ontstaan tussen de erfgenamen. Het komt regelmatig voor dat families uiteenvallen omdat het testament niet helder is of omdat een legaat niet eerlijk wordt uitbetaald. Er is altijd een notaris in het spel mits er een testament is opgemaakt. Maar zelfs dan kan het zijn dat u een advocaat erfrecht in de arm wilt nemen. Ondanks al uw verdriet wilt u wel krijgen waar u recht op hebt. Wilt u een bepaalde verdeling aanvechten? Dan zal het al snel tot een juridisch geschil leiden. U kunt een advocaat erfrecht van advocatenkantoorerfrecht.nl inhuren om uw belangen te behartigen. De twee advocaten van advocatenkantoor Brenner uit Amsterdam staan dan ook graag voor u klaar. Ze hebben zich gespecialiseerd in dit recht en kunnen u op alle mogelijke juridische problemen helpen. Gaat het enkel om bepaalde vraagstukken waar u gezamenlijk als familie niet helemaal uitkomt? Dan geeft onze advocaat erfrecht u graag vrijblijvend en kosteloos advies. Wilt u echter een geschil oplossen door bijvoorbeeld een schikking te treffen? Of erger nog, gaat het zelfs tot een civiel proces leiden? Dan is het wel zo verstandig om even contact op te nemen met de advocaat erfrecht die op dat moment beschikbaar is. We stellen een plan van aanpak op en u krijgt inzage in de kosten.

Een advocaat erfrecht kan u helpen in moeilijke tijden

Onze advocaat erfrecht kan u helpen bij een keur aan problemen die te maken hebben met het nalatenschap. Het gaat meestal over inboedel en liquide middelen waar de familie en/of goede vrienden van de overledene om vechten. U kunt daarbij denken aan zaken zoals:

  • U bent erfgenaam maar u weet niet precies zeker of u de erfenis in deze vorm moet aanvaarden of verwerpen,
  • U hebt simpelweg geen vertrouwen in de executeur,
  • Er is een bedrijf in het spel en u wilt dat bedrijf graag overnemen,
  • De verdeling loopt niet eerlijk, een legaat wordt niet eerlijk uitbetaald of de andere erfgenamen weigeren simpelweg om mee te maken.

Het is erg spijtig dat u te maken krijgt met dergelijke problemen. Maar in een familie waar men nog maar weinig contact met elkaar heeft is een advocaat erfrecht een verstandige keuze, ondanks uw smart om uw overleden familielid. Laat niet de kaas van uw brood eten en krijg waar u recht op hebt. In tijden van verdriet wil men sneller toegeven terwijl het juist verstandig is om een harde lijn te trekken. En dat is waar u een objectieve advocaat erfrecht voor in dienst kunt nemen.

Stel al uw vragen via het contactformulier

Mocht u specifieke vragen hebben aan onze advocaat erfrecht die niet op de website worden beantwoord, dan is het verstandig om aldus eens contact met ons op te nemen. Op werkdagen en tijdens kantooruren kunt u onze secretaresse per mail en telefonisch bereiken. We geven u online en telefonisch graag wat advies over de juiste stappen die u kunt nemen zoals het in de arm nemen van een advocaat erfrecht. Het zal waarschijnlijk noodzakelijk zijn voor de advocaat erfrecht om bepaalde details zoals het testament in te zien. We nodigen u daarom van harte uit bij ons op kantoor in Amsterdam. We kunnen vanzelfsprekend ook naar u toekomen. Blijft u graag op de hoogte van veranderingen binnen dit deel van het civiel recht? Volg dan onze blogs want daar leest u als eerste de veranderingen binnen deze wetgeving.