Speel leuke spelletjes op je mobiel zoals Tahiti Time

fairplayspelletjes - tahiti timeJe hebt gamers en je hebt gamers. De eerste categorie gamers houdt er van om dagen lang achter de computer of de console te zitten. Ze spelen lange campagnes of spelen online. Ze spelen gedetailleerde spellen die vaak vele uren, dagen, weken en maanden van hun leven in beslag nemen. Dit zijn full time gamers. Vaak zie je bij dit soort gamers, dat hun primaire bezigheid bestaat uit het spelen van spelletjes. Werken, andere hobby’s, sociale activiteiten zijn bijzaak en worden dan ook vaak geminimaliseerd ten behoeve van het spelen van spelletjes. Deze gamers spelen dan ook niet even een paar minuten tussen de bedrijven door. Deze gamers gaan er echt voor zitten. De woonkamer of speelkamer is helemaal speelklaar gemaakt met verduisterde ruiten, comfortabele stoelen/banken en het nodige voedsel bij de hand. Als ze gaan gamen, dan weten ze van te voren dat het in ieder geval een uur lang duurt en waarschijnlijk nog veel langer. Als er geen andere verplichtingen zijn, dan zie je deze gamers zo maar een hele dag lang een spelletje spelen. Het neemt hun leven dus volledig in beslag. De andere gamers zijn juist gamers die allerlei andere dingen doen en af en toe, tijdens de loze momentjes, een spelletje spelen. Deze gamers spelen dus ook geen ingewikkelde spellen waarbij je lang bezig bent met enkele missies. Zij spelen vaak kleine makkelijke games die je snel kunt opstarten en waar je ook zo maar weer mee kunt stoppen. Tevens zie je deze gamers niet vaak spelletjes spelen op een Xbox of PlayStation. Zij spelen juist kleine games op hun smartphone of tablet. Loze momentjes heb je immers overal. Denk aan de trein of een wachtruimte. Dit zijn perfecte gelegenheden om even snel je telefoon tevoorschijn te halen en een eenvoudig spelletje als Tahiti Time te spelen. Tahiti Time is een perfect spelletje om te spelen tussen de bedrijven door. Het is een spelletje met fruitmachines, dus het is ook lekker verslavend. Maar het is wel zo dat je kunt stoppen wanneer je wilt, zodat je het later tijdens een ander loos momentje weer op kunt pakken. Tahiti Time is dan ook een perfect spelletje om de loze momentjes door te komen en niet ten prooi te vallen aan de verveling. Tevens hoef je je geen zorgen te maken dat het je leven in beslag neemt, want daar zijn spelletjes zoals Tahiti Time niet voor gemaakt.

Tahiti Time en vele andere spelletjes voor op je mobiel vind je op fairplayspelletje.nl

Via de bovengenoemde website kun je Tahiti Time downloaden. De website is betrouwbaar en heeft de meest populaire spellen voor jou als gamer verzameld. Je weet dus altijd dat de spellen die je via deze website download goed zijn en dat ze door veel mensen worden gespeeld. Tahiti Time is dan ook een spelletje dat veel gespeeld wordt. Dat geeft je dus direct informatie over de speelbaarheid van dit spelletje. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor Tahiti Time. Alle spellen die je via deze site kunt downloaden zijn getest en betrouwbaar gebleken. Er zijn natuurlijk enorm veel spelletjes op de markt, dus het is soms lastig om de leukste spellen te vinden.

Een greep uit het assortiment

Hierboven hebben we het al even over Tahiti Time gehad. Dit is een leuk en simpel spelletje waar je niet al te veel bij na hoeft te denken. Wil je juist wat meer uitdaging, dan kun je ook allerlei puzzelspelletjes downloaden zoals:

  • Cute Puzzle Witch
  • Duckpond Mahjong
  • Beach Sudoku
  • Piece of Pie

Er is dus voor ieder wel wat wils op deze website.