Snel een bedrijfsauto verkopen

U wilt uw bedrijfsauto verkopen omdat het overtollig is geworden of sterk verouderd is geraakt. Misschien is de wagen zelfs afgekeurd en zoekt u een nieuwe wagen maar hoopt u toch nog een bedrag te kunnen krijgen voor uw huidige bedrijfsauto. De sloperij kan u er een goed bedrag voor geven. Maar meestal gaat u een bedrijfsauto verkopen waar nog vele kilometers mee kunnen worden gemaakt. Om welk type het dan ook goed, hoe jong of oud de wagen dan ook is en wat de kilometerstand dan ook mag zijn, bij bedrijfsautoverkopen.org bent u het aan het juiste adres. Wat kunnen we voor u betekenen? In de eerste plaats zijn we niet een bedrijf dat de wagen van u overneemt. Wij werken namelijk als een bemiddelaar en zorgen ervoor dat u geen last hebt van het bedrijfsauto verkopen. Wel geven we u een bedrag voor de auto en zorgen zelf voor de verkoop aan een ander bedrijf. We zijn RDW erkend en mogen daarom uit uw naam op zoek naar geïnteresseerde opkopers. En daar kennen we er vele van. We hebben een uitgebreide database aan partners die vast en zeker ook uw wagen(s) willen overnemen tegen een scherpe prijs. Met dat geld kunnen we weer nieuwe wagens opkopen en zo is de cirkel weer rond.

U kunt direct uw bedrijfsauto verkopen voor een mooie prijs

U krijgt niet te maken met een klant die met u gaat onderhandelen over de prijs. U krijgt namelijk van ons een bod die u hopelijk aantrekkelijk lijkt. Natuurlijk kunt u er wel met ons over onderhandelen als u dat wenst. Het zal in ieder geval zo zijn dat het bedrijfsauto verkopen aan ons erg eenvoudig is. Als u de volgende stappen volgt dan gaat het ongetwijfeld helemaal goed lopen:

  • Bel ons op het vermelde telefoonnummer. U kunt ons werkelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. We bespreken aan de telefoon op basis van de door u vermelde gegevens direct een bedrag af. Tevens maken we een afspraak om de wagen snel op te halen.
  • Onze ophaalservice is actief in heel Nederland en zal dan ook binnen 24 uur bij u voor de deur staan.
  • U krijgt direct de vergoeding overhandigd met daarbij het vrijwaringsbewijs zodat u uw autoverzekering direct kunt opzeggen.
  • U hoeft zich niet af te melden voor de wegenbelasting, ook dat is een service die we op ons nemen.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter zodat we u op een tijdstip kunnen bellen wanneer het u goed uitkomt. Uw bedrijfsauto verkopen is vanaf nu een eitje dus vergeet niet om ons nummer op te slaan of de website te bookmarken.

We zijn RDW erkend en ook onze partners zijn uiterst betrouwbaar

Een bedrijfsauto verkopen aan ons bedrijf betekent dat u er binnen 24 uur vanaf kunt zijn en ook nog eens de vergoeding in handen hebt. U kunt dus binnen enkele dagen uw bedrijfsauto verkopen en een nieuwe uitbreiding van uw wagenpark aanschaffen. Niet alleen bedrijfswagens kunt u trouwens aan ons verkopen. We zijn ook erg geïnteresseerd in bestelbusjes, campers, oude terreinwagens of personenwagens met een flinke schade. In sommige gevallen kunnen deze auto’s doorverkocht worden aan landen waar men het minder goed heeft. We knappen de auto’s op zodat ze een tweede jeugd en een tweede kans krijgen in onder andere Oost-Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Laat het bedrijfsauto verkopen verder maar aan ons over. Het scheelt u niet alleen erg veel geld, ook de papieren rompslomp en het zoeken naar een geschikte opkoper kunt u nu geheel uit handen geven.