Slaapt u al op een pallet bed?

Wij hebben onlangs een eigen huis gekocht en dat was een hele investering. Wij wilden daarom nu nog niet heel veel geld investeren in de inrichting omdat wij eerst de woning goed wilden opknappen en dat was geen kleine kostenpost. Wij wilden echter wel graag een mooi bed hebben. Wij slapen, zoals bijna iedereen, iedere nacht en vandaar dat wij er zeker van wilden zijn dat wij op een goed en tevens een mooi bed konden slapen. Wij hebben gekeken waar wij voor een goede prijs een mooie bedje konden kopen, maar het viel ons op dat wij overal torenhoge prijzen moesten betalen. Dat was niet waar wij naar op zoek waren en dus hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om ergens een simpel, doch goed slaapmeubel te kunnen kopen. Wij zijn toen gaan kijken naar de mogelijkheden om een pallet bed te kopen. Wij hadden ooit een foto van een pallet bed in een magazine gezien en wij waren meteen diep onder de indruk van dit pallet bed. Het is namelijk zo dat een pallet bed er heel vintage uitziet. Bovendien is het een goed bed omdat het aan alle eisen voldoet die je er maar aan kunt stellen. Ik ben dan ook gaan kijken of ik ergens goede pallets kon vinden. Dat bleek een hele opgave te zijn. Wanneer je namelijk losse pallets moet gaan vinden, kun je heel lang bezig zijn om iets moois te vinden en uiteindelijk is de kans ook nog heel groot dat je ongelijke pallets vindt en dan moet je bergen werk verzetten om alles een beetje fatsoenlijk te organiseren. Genoeg reden dus om te kijken of het ook gemakkelijker kon. Ik ben gaan kijken of ik ergens op het interent een mooi pallet bed zou kunnen vinden. Dat bleek het geval te zijn. Ik kon namelijk een heel goede deal sluiten via de site van palletspoed.nl. Deze site is alles wat je nodig hebt om een goed bed van pallets te kunnen kopen. 

Dit pallet bed zochten wij!

Wij wilden graag een stijlvol pallet bed bestellen. Dat betekende ook dat wij het prettig zouden vinden om een pallet bed te kopen dat van nieuw hout gemaakt was. Wanneer je namelijk met gebruikt hout aan de slag gaat, weet je nooit waar het gebruikt is en dus kan het allerlei viezigheid bevatten. Ik ben daarom overgestapt op het idee om een nieuw pallet bed te kopen. Ik was blij dat ik de site van palletspoed heb kunnen vinden want ik kon hier heel goede zaken doen. Je kunt hier voor een heel goede prijs een pallet bed kopen en ik heb er dan ook snel een besteld. 

Je matras blijft ook goed

Wanneer je voor een dergelijk bed van pallets kiest, kun je er zeker van zijn dat je je matras ook goed houdt. Ik ben dan ook zeer blij dat ik voor dit bed heb gekozen. Kortom:

  • Ik heb hier een heel goed bed kunnen kopen 
  • Ik raad iedereen de site palletspoed.nl van harte aan 
  • Ik ben blij dat ik hier heel veel geld heb kunnen besparen 

Kijk ook nog even op de site van dit bedrijf.