Scooter leasen

Heb jij niet de financiële middelen om een eigen voertuig te kopen? Dan is een scooter leasen een goed alternatief! Veel mensen beschikken graag over hun eigen vervoer, omdat hen dit de mogelijkheid geeft om rechtstreeks op de plaats van bestemming aan te komen. Kies je voor openbaar vervoer, dan moet je in veel gevallen nog overstappen en moet je vaak ook nog een stukje lopen voordat je daadwerkelijk op de juiste plek bent aangekomen. Op de fiets heb je hier natuurlijk niet mee te maken, maar dan moet je weer een veel grotere inspanning leveren en is je reistijd veel langer. Een scooter leasen biedt wat dat betreft dus duidelijk voordelen. Natuurlijk kun je ook voor een lease auto kiezen, dat is iets wat bij de meeste mensen ook een veel bekendere optie is. Maar hiermee zit je natuurlijk veel meer met het fileprobleem. Steeds meer wegen in ons land slibben echt dicht, waardoor je vooral in de spits meer stilstaat dan rijdt. Heb je echter een tweewieler, dan heb je hier echt veel minder last van. Vooral voor in een drukke stedelijke omgeving is een scooter leasen dan ook echt een uitkomst!

Scooter leasen biedt financiële voordelen

Maar een scooter leasen is niet alleen maar heel erg praktisch, het biedt ook financiële pluspunten. Zoals hierboven al genoemd is het een ideale oplossing voor mensen die even wat krapper bij kas zitten. Wil jij een nieuw voertuig kopen, hoe groot of klein ook, dan kost dit over het algemeen gewoon flink wat geld. Als jouw spaarrekening momenteel niet zo goed gevuld is, of in ieder geval onvoldoende hiervoor, dan kun je natuurlijk overwegen om een lening af te sluiten. Maar je kunt dan ook gewoon kiezen voor een scooter leasen, wat in feite ook het afbetalen van een lening behelst. Bij Polderscooter werkt het namelijk zo dat je feitelijk dan gewoon het gekozen exemplaar maand voor maand afbetaalt. Wel is het zo dat jij vanaf de eerste dag meteen de eigenaar bent. Groot voordeel van kiezen voor deze leverancier, is in de eerste plaats dat je uit diverse merken en modellen kunt kiezen bij hen. Je kunt daardoor echt kiezen voor een voertuig dat bij jou past, waar jij je prettig bij voelt en dat voor jou ook goed betaalbaar is. Bovendien kun je zelf een afbetalingstermijn kiezen tussen de twaalf en zestig maanden, waardoor je ook zelf invloed kunt uitoefenen op de hoogte van het maandbedrag. Je mag bovendien zonder extra kosten extra afbetalen en je betaalt enkel rente over het bedrag dat jij nog af moet betalen. Dat maakt een scooter leasen via deze leverancier echt een interessante optie!

Voorwaarden

Natuurlijk is het wel zo dat niet iedereen zomaar een scooter leasen kan bij Polderscooter, je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet jij bijvoorbeeld bij het afsluiten van het leasecontract de volgende zaken kunnen laten zien:

  • identiteitsbewijs
  • kopie van een salarisstrook
  • kopie van afschrijving van je woonlasten
  • je bankpas

Dit hebben zij nodig om jouw identiteit vast te kunnen stellen en om te beoordelen of jij al dan niet in aanmerking komt voor een leasecontract. Als jij minder dan duizend euro per maand aan inkomsten hebt, dan zul jij bijvoorbeeld niet in aanmerking komen voor een scooter leasen. Dat geldt ook als je een negatieve BKR-notering hebt. Bovendien moet je in Nederland wonen en moet je ouder dan achttien jaar zijn om een contract af te kunnen sluiten. Geldt dit allemaal voor jou, dan kun je heel goed bij Polderscooter terecht voor een scooter leasen!