Ptfe teflon bestelt u bij HP Products

Zoekt u naar een fluorkunststof? Dan valt de keuze doorgaans al snel op het bijzondere ptfe teflon. Deze stof is een mix van fluor en koolstofketens. Het is aanvankelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart, denk aan de hitteschilden van raketten zoals de space shuttle. Maar het heeft zijn weg gevonden naar allerlei toepassingen. Zo bevat een koekenpan tegenwoordig ook vaak een laagje ptfe teflon. Het is namelijk bestand tegen hoge temperaturen tot maar liefst 260 graden Celsius terwijl het niet reageert met andere stoffen. Dankzij deze inertie in combinatie met een uitzonderlijk lage wrijvingscoëfficiënt is ptfe teflon voor diverse industrieën de juiste keuze. Zoekt u dit materiaal omdat u dat in bulk wilt inkopen? Gaat het daarbij om een éénmalige afname of overweegt u om op reguliere basis een lading ptfe teflon te laten bezorgen? In beide gevallen staat hpproducts.nl voor u klaar. Kijkt u maar eens op de site want u zult zien dat we voor diverse industrieën halffabricaten leveren in de juiste verschijningsvorm, grootte of dikte. Een oplossing voor een bepaalt isolatieprobleem is wellicht te vinden in het gebruik van ptfe teflon. En dat geldt ook voor elektrische problemen. Maak dan eens gebruik van deze fluorkunststof want het is een uitstekende halfgeleider. Dat betekent wel dat het bij extreme koude gebruikt gaat worden. Ook dan mag u op het betrouwbare ptfe teflon rekenen want het is bestand tegen temperaturen tot maar liefst min 200 graden Celsius!

We bieden u ptfe teflon aan in diverse verschijningsvormen

Aan welke industriële sectoren moet u zoal denken als u ptfe teflon wilt gebruiken? Een lijstje willen we u natuurlijk niet onthouden:

  • De chemie,
  • Offshore en in de constructie,
  • Maar ook bij de productie van dranken en voedingsmiddelen net als geneesmiddelen kan ptfe teflon de ideale oplossing zijn bij de aandrijving, isolatie en bescherming van machines,
  • Ten slotte wordt ptfe teflon ook regelmatig toegepast binnen de optische industrie.

Dit is een verre van complete lijst. Kijk voor meer voorbeelden en informatie op onze website en downloadt daar ook geheel gratis de informatiebladen over de diverse producten. Zo bieden we u naast teflon ook andere fluorkunststoffen aan zoals FEP en PFA en zeer geavanceerde polymeren zoals PEEK en PI. We creëren mits noodzakelijk nieuwe materialen voor uw toepassing zodat het in zijn geheel aan uw wensen voldoet. Doorgaans leveren we de producten als halffabricaat aan. Dat betekent dat u het direct verder kunt verwerken, bijvoorbeeld door het te gebruiken als vulstof of door schijven van de cilinder af te slijpen of te zagen. Ook bieden we u handige folie aan waarmee u een keur aan machineonderdelen mee kunt inpakken. Uiteraard bevestigt u het dan met onze folie dat ook van deze bijzondere fluorkunststof vervaardigd is. Dankzij de uitstekende anti-aanhechtende eigenschappen blijft het altijd plakken.

Wilt u weten wat het u gaat kosten? Vraag dan een offerte aan

En dat kan direct via onze website. Vul in wat u precies wenst, in welke hoeveelheid u het wilt hebben en natuurlijk of u het als folie, een cilinder of andere vorm wilt hebben. Vul ook u contactgegevens in en dan bellen of mailen we u zo spoedig mogelijk terug. Het is zeker mogelijk om het ptfe bij ons op kantoor te komen bekijken. Daarna gaan we met u rond de tafel zitten om de offerte verder uit te werken. U kunt vervolgens op ons blijven bouwen want wij blijven het ptfe teflon en andere producten optimaliseren zodat u daar ook in de toekomst de vruchten van kunt blijven plukken. Vergeet ten slotte dus niet om onze website even te bookmarken.