Perscontainer

Veel bedrijven kunnen baat hebben bij een perscontainer voor hun afvalverwerking. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor soort bedrijf jij hebt, je zult altijd met afvalstromen te maken hebben. Natuurlijk bestaat er wel verschil tussen het soort afval dat je produceert en ook de hoeveelheid kan sterk verschillen. Kleine ondernemingen waar voornamelijk kantoortaken plaatsvinden, zullen niet zo heel veel vuilnis hebben, dit zal echt een beperkte hoeveelheid zijn. Dit ligt bij productiebedrijven en bij de horeca natuurlijk wel even wat anders, hier gaat het vaak om redelijk grote hoeveelheden. Dan kan een perscontainer een uitstekende oplossing zijn. Hoe dan ook moet je een speciale bedrijfscontainer aanvragen, je zult het immers nooit allemaal kwijtraken in de standaard containers die gemeentes bij huizen neerzetten. Deze zullen ze zelfs niet altijd bij een bedrijf aanbieden, dus moet je hoe dan ook een andere manier vinden om je vuilnis kwijt te raken. Niemand zit er immers op te wachten om de zakken los ergens neer te moeten zetten. Dat ziet er niet alleen heel erg slordig uit, het neemt ook onnodig veel ruimte in en het trekt vaak ongedierte aan. Bovendien stinkt het vaak ook nog eens. Een bedrijfscontainer of een perscontainer is dan een veel betere oplossing!

Perscontainer is efficiƫnt

Wat is nu het verschil tussen een gewone afvalcontainer voor bedrijven en een perscontainer? Eigenlijk geeft de naam het al een beetje weg, bij de laatste wordt alles wat je er in gooit geperst en dat heeft verschillende voordelen. Een standaard bedrijfscontainer wil nog wel eens heel snel vol zitten. Niet omdat er dan al zoveel afval in zit, maar omdat het vuilnis losjes in zakken zitten en er lucht tussen de zakken zit. Met een perscontainer heb je hier geen last van, deze perst het lucht er uit en zorgt er zo voor dat alles veel strakker in de container komt. Daardoor duurt het langer voor deze vol komt te zitten en dat is natuurlijk wel zo prettig. In de eerste plaats omdat je dan nooit meer tegen het probleem aan zult lopen dat je niet meer voldoende ruimte hebt en toch nog de vuilniszakken op de grond ernaast moet zetten. Maar ook omdat door deze efficiƫntie er ook minder vaak een vrachtwagen hoeft te komen om hem leeg te halen. Dat heeft voor jou het voordeel dat je minder kosten zult maken en voor het milieu is het ook prettig, omdat er minder kilometers gereden worden en er dus minder brandstof verbruikt wordt. Een perscontainer biedt zo dus op verschillende manieren voordelen.

Verschillende formaten

Kies jij voor een perscontainer van Afvalperscontainer.nl, dan komen daar nog een paar voordelen bij. Deze zijn helemaal afgesloten, dus je hebt niet langer te maken met nare geurtjes. Bovendien zijn hun containers uitgerust met een systeem dat zelf een volmelding doet. Zodra dit gebeurt is, wordt hij binnen 24 uur geleegd. Zo worden er dus echt nooit onnodige kilometers gemaakt. Doordat je in een perscontainer meer kwijt kunt dan in een gewone container van hetzelfde formaat, zou je dus ook voor een iets kleinere variant kunnen kiezen en zo ruimte besparen. De pluspunten zijn dus:

  • geen last van nare geurtjes
  • altijd voldoende ruimte voor al je afval
  • minder transportkosten
  • beter voor het milieu
  • minder ruimte in gebruik
  • automatische volmelding

Spreekt jou dit ook wel aan? Kijk dan eens op Afvalperscontainer.nl naar de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden of vraag eens meer informatie bij hen aan over de verschillende opties die zij hebben met betrekking tot de perscontainer, zij zullen ook voor jou een geschikt exemplaar hebben!