Pennen met logo: een uitstekende investering

Vandaag de dag schrijven we steeds vaker op de computer. Toch zijn er talloze momenten waarop we even snel iets moeten noteren en we geen laptop, tablet of smartphone bij de hand hebben. In die gevallen grijpen we altijd terug naar de vertrouwde pen. Adverteren op pennen is daarom – ook in deze digitale tijd – nog altijd erg populair. Uit onderzoek is gebleken dat in een kantoorsituatie mensen gemiddeld 5 keer per dag een pen gebruiken. Vijf keer per dag jouw tekst of jouw logo op het netvlies van een potentiële klant, dat levert geheid winst op! Veel bedrijven investeren daarom een gedeelte van hun marketingbudget aan pennen met een logo. Deze pennen delen ze vervolgens uit bij evenementen, zodat ze een groot publiek bereiken. Waarom zijn pennen met logo een goede investering?

  • Naamsbekendheid
  • Nationaal publiek
  • Delen
  • Eigen stijl
  • Goedkoop in de aanschaf

Om te beginnen zorgen pennen met logo voor veel naamsbekendheid. Iemand krijgt de pen in handen en is gelijk geïnteresseerd in degene die de pen heeft bedrukt. Je kunt het simpel houden, enkel een logo en verder niets, maar je kunt ook een tekst op de pen laten drukken. Zorg dat de pen niet te druk wordt: mensen houden in de regel van een elegant design. Pennen met logo zorgen ervoor dat het grote publiek met jouw bedrijf in aanraking komt. Je kunt pennen eenvoudig weggeven en hiermee heb je al snel een nationaal bereik. Met reclame op een locale televisiezender bereik je enkel mensen in de buurt. Met bedrukte pennen is jouw bedrijf binnen mum van tijd in heel Nederland bekend! Je hoeft bovendien geen geld uit te geven aan het verspreiden van de pennen; mensen doen dit meestal zelf. Hoe vaak komt het niet voor dat een student geen pen bij zich heeft en die van een klasgenoot leent. Vaak mag de student in kwestie de pen houden: jouw logo wordt gedeeld. Hetzelfde geldt voor situaties op kantoor of bij publieke instellingen. Na verloop van tijd verspreidt jouw logo zich door de organisatie en gaan mensen zich afvragen welke diensten jij verleent. Zorg simpelweg dat de pennen met logo terecht komen bij jouw doelgroep en de buit is binnen!

Pennen met logo in een eigen stijl

Pennen met logo zijn niet prijzig. Je betaalt ongeveer evenveel voor een stapel visitekaartjes. Toch zijn de mogelijkheden eindeloos. Op de pennen kun je een heel eigen stijl kwijt. De kleuren die je kiest en de lettertypes die je gebruikt zeggen veel over je bedrijf. Kijk goed naar je doelgroep voordat je hier een keuze in maakt. In de regel is het beter om het ontwerp simpel te houden, maar zo nu en dan kan een mooie uitspraak geen kwaad! Het voordeel van pennen met logo: je hoeft niet rijk te zijn om mee te mogen doen. Met een kleine investering kun je enorm veel naamsbekendheid kweken. Een advertentie in een krant of een reclame op tv kost al gauw duizenden euro’s. Wanneer je investeert in pennen met logo betaal je slechts een fractie van dit bedrag. De kracht van reclame zit hem in herhaling. Wanneer jouw klanten continue met jouw logo geconfronteerd worden gaan ze zich vanzelf interesseren voor jouw werkzaamheden!

Laat je adviseren

Ben je onzeker over je huisstijl of weet je niet goed welke keuzes je moet maken? Laat je dan adviseren door professionals. Surf naar de website en neem contact op met de klantenservice. Deze medewerkers hebben jaren ervaring in het vak en helpen je graag bij het ontwerpen van een mooie pen.