Papieren draagtassen

Wist je dat je als winkelier nog steeds zonder problemen papieren draagtassen mee kunt geven aan klanten? Veel mensen denken dat dit sinds het verbod op tasjes niet meer mag, maar zij vergeten daarbij dat het verbod nadrukkelijk is ingesteld voor de plastic tassen. Deze vormen immers een groot probleem voor het milieu. Als ze zomaar weggegooid worden, liggen ze tijdenlang in de natuur en in veel gevallen komen ze in het water terecht. Daar vallen ze uit elkaar tot kleine snippers en komen zo in de magen terecht van diverse dieren. Zo leveren ze dus heel veel milieuschade op. Maar met papieren draagtassen heb je dit probleem natuurlijk helemaal niet. Papier vergaat op een gegeven moment gewoon helemaal en bovendien veel sneller dan met plastic het geval is. Daar komt bij dat het ook nog eens een product is dat heel goed gerecycled kan worden en zo kan het materiaal dus nog weer eens hergebruikt worden. De aanplant van bomen, die uiteindelijk toch nodig zijn voor het vervaardigen van papiermateriaal, is bovendien ook nog eens goed voor het milieu. Met andere woorden, papieren draagtassen kunnen met een gerust hart gebruikt worden!

Papieren draagtassen zijn goed alternatief

Dat is natuurlijk goed om te weten, want jij wilt je klanten het uiteraard graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Met papieren draagtassen kun jij dit doen! Het voelt toch wat vreemd om mensen te vragen om iets zo mee te nemen, helemaal als ze er zelf niet aan gedacht hebben om even een tasje mee te nemen. Het is dan prettig als jij hen dan een dergelijk alternatief aan kunt bieden, zonder dat de klant daar dan voor moet betalen. Maar service richting je klanten is natuurlijk maar één reden voor het gebruik van papieren draagtassen, een andere reden is het feit dat het gebruik van deze tasjes een goede manier is om reclame te maken voor jouw zaak. Je kunt op iedere tas namelijk je bedrijfsnaam en logo laten afdrukken. Als klanten hiermee over straat lopen, zien andere consumenten dit en dat wakkert bij hen toch de drang aan om ook eens jouw winkel binnen te stappen en eens een kijkje te nemen wat jij nu eigenlijk verkoopt. Daar komt bij dat papier dus een duurzame uitstraling heeft en als jij dit voor jouw zaak gebruikt, jouw zaak ook een duurzamere uitstraling krijgt. Dat is absoluut positief voor jouw bedrijf, ook daarom is het gebruik van papieren draagtassen dus aan te raden!

Bestel jouw ideale variant

Wil jij papieren draagtassen voor jouw winkel gaan bestellen, dan kun je kiezen uit:

  • verschillende papiersoorten
  • diverse kleuren
  • variaties in grootte

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor helemaal nieuw materiaal, dat speciaal voor jouw tasjes gemaakt is, maar je kunt ook kiezen voor gerecycled papier. Dat laatste is natuurlijk vanuit duurzaamheidsoogpunt een stuk beter. Nadeel is wel dat je niet altijd alle opties meer hebt wat betreft kleur. Dat kan dus zeker ook een overweging zijn. Daarnaast is het dus zo dat papieren draagtassen in heel veel verschillende formaten te krijgen zijn en ook in verschillende diktes. Dat betekent dat er ook varianten zijn waarin je zwaardere producten zonder problemen kunt verpakken. Bekijk dus wat voor jouw winkel de beste variant is, wat het best past bij jouw assortiment. Misschien is het voor jou wel het verstandigst om verschillende formaten op voorraad te hebben? Uiteraard is het mogelijk om de tassen te laten bedrukken met tekst en logo naar wens. Dit alles kan bij Ecorelatiegeschenken.be, zij bieden een ruime keus op het gebied van papieren draagtassen en hebben ook voor jou de perfecte variant in hun assortiment!