Oude auto verkopen

sloopautoverkopen - Oude auto verkopenKoop je een nieuwe auto, dan wil je in de meeste gevallen graag je oude auto verkopen. Maar dit is niet altijd zo eenvoudig, want hoe kom je hier nu het best van af? Soms is je wagen zo oud dat een garage er niet op zit te wachten om deze nog van je terug te nemen. Het onderhoud dat er gepleegd moet worden voordat je er weer veilig mee de weg op kunt, is vaak gewoon te kostbaar en daarom de moeite niet waard. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat er aan de buitenkant veel schade is, in de vorm van roest en deuken en dat maakt een oude auto verkopen natuurlijk ook lastig. Ook al is de binnenkant dan nog prima in orde, zo kan hij natuurlijk niet verkocht worden. De onderdelen zijn dan nog wel goed en het is natuurlijk zonde als die niet weer gebruikt worden. Dat is uiteraard verspilling van materialen. Maar hoe kun je nu een oude auto verkopen die eigenlijk niet weer doorverkocht kan worden? Wie wil nu een dergelijke wagen overnemen en hoe vind je diegene? Dat is niet altijd zo eenvoudig. Gelukkig is er de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, die je hierbij kan helpen.

Oude auto verkopen aan Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst kun je altijd je oude auto verkopen. Wat moet je hiervoor doen? Jij geeft aan hen door om wat voor soort wagen het gaat, dit kan zowel telefonisch als per mail. Zij zullen jou dan eventueel vragen stellen over de staat waarin deze verkeert en ze zullen je een bod doen. Dan kun je uiteraard zelf beslissen of jij er tegen deze prijs vanaf wilt of dat dit je te weinig is. Ga jij akkoord met het bod, dan kun je aan hen je oude auto verkopen en komen zij deze bij jou ophalen. Vanwege de minder goede staat waarin de vierwieler verkeert, is het absoluut niet aan te raden om er zelf nog mee de weg op te gaan. Ook slepen brengt natuurlijk risico’s met zich mee en het is dan ook geen goed idee om dat te doen. Laat gewoon de ophaaldienst bij je langskomen, dit kost je niets extra’s. Zo kun je op een heel eenvoudige manier je oude auto verkopen en hoef je er zelf dus niet eens meer de weg mee op te gaan.

Zij nemen het werk uit handen

Je oude auto verkopen tegen een redelijk bod en deze niet eens zelf af te hoeven leveren, dat is natuurlijk al erg prettig. Maar het biedt meer voordelen om te kiezen voor je oude auto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij zorgen namelijk ook voor:

  • afmelding bij de RdW
  • afmelding bij de Belastingdienst
  • het ontvangen van een vrijwaringsbewijs

Je hoeft dus eigenlijk niets meer zelf te regelen. Daar komt nog eens bij dat je dit bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. Zo kun je dus op ieder moment je zaken met hen regelen. Halen zij de auto bij je op, dan krijg je bovendien ook nog eens meteen het bedrag dat je auto waard is. Je hebt je geld dus meteen in handen en hoeft hier niet op te wachten. Dit bedrijf zoekt via hun netwerk vervolgens naar een erkende opkoper, die jouw oude wagen zal ontmantelen en er de bruikbare onderdelen uit zal halen. Dit alles uiteraard volgens de regelgeving en de milieuwetten. Wil jij je oude auto verkopen, maar wil een garage deze vanwege de slechte staat niet meer opkopen? Dan is de Nationale Sloopauto Ophaaldienst dus een uitstekende keus.