Opzoek naar vastgoed beleggingen? Boers & Lem voor lef, inzicht en plezier!

Wil je graag investeren in vastgoed beleggingen? Dan ben je bij Boers & Lem in goede handen. Wij zijn ambitieus en doen het graag anders, beter en slimmer. Op deze wijze brengen wij onszelf en onze opdrachtgevers steeds dichter bij het einddoel: klaar zijn voor de toekomst. Net als jij, zijn wij ondernemers in hart en nieren. Wil je graag op een nieuwe manier vastgoed beleggen? Dan ben je helemaal op je plaats bij ons. Wij zien dat er voor ons een grote rol is weggelegd in de vastgoedontwikkeling van Twente. Als team hebben wij ideeën, zijn vindingrijk en denken graag in grote mogelijkheden. Deze eigenschappen gecombineerd met kennis, een berg aan ervaring en inzicht, zorgen voor daadkrachtige resultaten. Wij zoeken graag samenwerkingen met gelijkgestemden. Ben jij die ondernemer die vooruit wil en durft?

Vastgoed beleggingen

Wil je graag investeren in vastgoed? Schitterende nieuwe bouwprojecten ondersteunen in de regio van Twente om daar vervolgens profijt van te hebben? We vinden het minstens zo belangrijk om plezier te beleven aan wat we doen. We hebben passie voor het vak en gaan graag prettig met onze klanten om, zodat je zeker weet dat we goed zijn in wat we doen. We creëren graag samenwerkingen die inspireren en kansen bieden. Het zorgt ervoor dat je gaat groeien en enthousiast wordt van de vele resultaten die worden bereikt. Voor het beleggen in vastgoed staan bij ons van Boers & Lem de volgende woorden centraal: lef, inzicht en plezier. Zonder deze gouden combi, was het niet mogelijk om schitterende vastgoedopdrachten te zien groeien voor de samenleving.

Wie zijn Boers & Lem voor vastgoed beleggers?

Op een zonnige 1 september 2012 zijn wij gestart met Boers & Lem. De start is begonnen met Henri Boers en Pieter Lem. Het duurde echter niet lang voor het team steeds verder werd uitgebreid. Het kantoor aan de M.H. Tromplaat 4 in Enschede werd namelijk al snel te klein en na een kleine anderhalf jaar zijn wij verhuist naar Capitool 41 in Enschede. Bart Wientjes sluit zich als derde aandeelhouder aan, waarbij de koers van ons bedrijf is gewijzigd. Met ambitie zijn wij tot een volwaardig bedrijfsmakelaarskantoor in de regio van Twente uitgegroeid. Vastgoed beleggingen zijn een groot onderdeel van onze diensten. Dit vloeit vooral voort uit ons verlangen om te blijven groeien en met fantastische samenwerkingen grote vastgoed doelen te bereiken in Twente! Begin 2015 heeft Pieter Lem zich teruggetrokken uit het bedrijf vanwege zijn leeftijd. In de tussentijd investeren we in enthousiaste, goed opgeleide professionals voor ons team. Medio 2015 telt ons team namelijk 6 medewerkers. Met hard werken en plezier dat we daarbij beleven, is er een enorme toename van opdrachten gegenereerd. In 2016 winnen wij daarvoor de FD Gazellen Award voor onze resultaten tussen 2013 t/m 2015. Daarmee bereiken we ook voor het eerst de top 3-notering in de Regionale Bedrijfsmakelaardij! Daarop volgende de toetreding van Barry Seelen in 2017 en opende wij onze deuren tevens in Almelo. Ons bedrijf telt inmiddels 9 medewerkers, waarbij wij weer deze geweldige prijs hebben mogen winnen. In 2018 bestaat ons team uit 10 top collega’s en wordt in Enschede een pand geopend aan de Hengelosestraat 545. We blijven dromen en we blijven kansen grijpen. We zijn tenslotte ondernemers. Ondernemers in vastgoed.

Waarom voor vastgoed beleggingen kiezen voor Boers & Lem?

  • Gemotiveerd en enthousiast team
  • Resultaten nastrevend
  • Gaan graag samenwerkingen aan
  • Inspirerende mogelijkheden creëren
  • Lef, inzicht en plezier door groots te durven denken
  • Enorme groei doorgemaakt met een daadkrachtig team
  • Passie voor het vak

Wil je graag beleggen in vastgoed? Bekijk dan onze website: boersenlem.nl of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw ambitie.