Op zoek naar stoere shutters?

gordijnen - shuttersBent u net verhuisd en zoekt u nog iets om de lichtinval in uw woning te regelen? Wilt u zonder te veel zon in de ruimte kunnen computeren, zodat u het scherm goed kunt zien, maar wilt u niet de hele kamer hoeven verduisteren daarvoor? Dan zijn shutters een ideale uitkomst! Met zogeheten shutters kunt u er namelijk heel gemakkelijk voor zorgen hoe het licht uw huisje binnen komt. Het gaat hier om een soort luxaflex, maar dan in een veel robuustere uitvoering. Shutters zijn gemaakt met veel bredere lamellen, waardoor er een stoere uitstraling ontstaat. Dit ziet er niet alleen netter uit, maar ook veel professioneler. Dit is ook een van de redenen waarom vooraanstaande bedrijfsgebouwen er vaak mee uitgerust zijn. Hoe dan ook vormt deze variant op gordijnen een ideale oplossing om flexibel met licht om te kunnen gaan. Misschien wilt u ’s ochtends gewoon daglicht zien, ’s middags de shutters een beetje kantelen, zodat er wel licht naar binnen komt maar niet te veel, en in de namiddag weer een andere optie kiezen. Met een shutter kan het allemaal! U zult zich de koning te rijk voelen met deze woonaccessoires, dat staat als een paal boven water. Bent u wel geïnteresseerd geraakt en zou u ze ook wel willen kopen? Lees dan gauw even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan waar u dan moet wezen!

Wij bieden de mooiste en meer voordelige shutters aan

Als u op zoek bent naar mooie shutters voor de ramen, om zelf te kunnen bepalen hoe veel zonlicht er naar binnen valt, dan is het goed dat wij u even treffen. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres als u ze voordelig aan wilt gaan schaffen. Bij Jolie Window Fashions BV zit u goed voor de meest uiteenlopende soorten shutters. En dat allemaal voor een zacht prijsje! Een shutter is doorgaans al gauw van echt hout gemaakt en dit kan de prijs  flink op drijven. Daarom staat een dergelijke soort luxaflex ook zo duur te boek en dit vormt meteen een reden voor veel mensen om ze aan hun neus voorbij te laten gaan. Toch hebben wij er wat op gevonden om de shutters meer betaalbaar te maken. Dit hebben we gedaan door ze van kunststof te maken, zodat de productiekosten aanzienlijk worden verlaagd. En is dit te zien? Nee, onze fantastische exemplaren zien er daverend uit en weren de zon uitstekend. Het valt dus helemaal niet op dat ze niet van hout zijn gemaakt. Ook gaan ze net zo lang mee als de houten exemplaren, dus ze zijn even duurzaam. Al met al zijn er gewoon geen nadelen te vinden bij de shutters van kunststof en hebt u dan ook geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Dus wees geen dief van uw eigen portemonnee, surf snel naar gordijnen.nl en sla uw slag! Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst eventjes weten hoe de vork precies in de steel zit? Neem dan eventjes contact op met onze medewerkers, die u alles kunnen vertellen over onze hoogstaande shutters. U kunt ons bereiken door:

  • Even te bellen tijdens kantoortijden
  • Ons een mailtje te sturen, met daarin uw vraag
  • Het contactformulier op onze site gordijnen.nl in te vullen

U krijgt in ieder geval zo spoedig mogelijk een antwoord van ons!