Op zoek naar fysiotherapie Nijmegen?

Last van klachten in het lijf? Vroeg of laat moeten we er allemaal eens aan geloven. Je begint het in je rug te krijgen, loopt dagenlang rond met knallende hoofdpijn of loopt een knieblessure op tijdens het sporten. De meeste mensen hebben wel eens iets dergelijks meegemaakt en zijn hiervoor naar de fysio geweest. Een fysiotherapeut kan helpen om deze klachten te verminderen en u weer beweeglijk te maken. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut, bijvoorbeeld voor fysiotherapie Nijmegen? Lees dan gauw verder. We hebben in dit artikel wat informatie verzameld over fysiotherapie Nijmegen.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een vorm van therapie die helpt bij klachten aan het steun- en bewegingsapparaat.Fysiotherapie kan ervoor zorgen dat je pijnklachten verminderen. Ook hebben mensen die revalideren veel baat bij fysiotherapie. Hetzelfde geldt voor senioren voor wie het nodig is dat zij meer in beweging komen en (top)sporters die graag zonder pijnklachten willen sporten. De fysiotherapeut bekijkt samen met u wat voor behandeling u nodig heeft en stelt op basis daarvan een behandelplan op. Dit behandelplan kan lang of kort duren, afhankelijk hiervan komt u een aantal keren terug bij de fysiotherapeut of komt de fysiotherapeut een aantal keren terug bij u. 

In de meeste steden in Nederland heb je wel fysiotherapeuten zitten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar fysiotherapie Nijmegen, dan is hier altijd wel een goede fysiotherapeut te vinden. Een praktijk voor fysiotherapie in Nijmegen die we aanraden is De Fysioo. Deze praktijk biedt verschillende soorten bewegingstherapie aan. Ook bieden zij bewegingsprogramma’s voor bijvoorbeeld senioren op mensen die revalideren van een hartoperatie. Een paar therapie├źn die je bij de Fysioo kan volgen zijn bijvoorbeeld:

  • Manuele therapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Geriatrie fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie

Manuele therapie is fysiotherapie door een therapeut die zich met name specialiseert in de houding en de wervelkolom. Bij aanhoudende rugklachten kunt u dus contact opnemen met de Fysioo fysiotherapie Nijmegen. 

Voor de jongsten en de oudsten in de samenleving is speciale fysiotherapie Nijmegen. Voor kinderen is er speciale kindsfysiotherapie. Een specialist met verstand van kinderen helpt het kind om weer beter te bewegen. Voor zwakkere ouderen zijn er speciale geriatrie fysiotherapeuten. 

Fysiotherapie nijmegen bij De Fysioo

Dit is allemaal slechts een greep uit de vele therapie├źn die De Fysioo fysiotherapie Nijmegen aanbiedt. Daarnaast bieden zij ook nog speciale programma’s voor revalidatie aan. Verder kun je hier ook terecht voor bedrijfsfitness, Pilates of seniorenfitness.  Ook vind je op hun webwinkel een breed scala aan producten waarmee u zelf thuis de oefeningen kunt doen die u van de fysiotherapeut mee hebt gekregen.Voor een compleet beeld van alles wat de Fysioo aanbiedt ga je dus naar hun website. Daar vind je ook een leuke blog over fysiotherapie, boordevol interessante weetjes en tips.

De Fysioo heeft zes vestigingen voor fysiotherapie in Nijmegen en Beuningen. Er is dus altijd wel een vestiging bij u in de buurt als u in Nijmegen of Beuningen woont. Er zijn vele specialisten werkzaam op deze vestigingen, dus ook met uw specifieke klachten kunt u meestal wel bij een van de vestigingen terecht.  Heb je dus last van etalagebenen, heupklachten, pijn in de rug of heupklachten? Of heeft u eenspecials fysiotherapie Nijmegen nodig in verband met uw reuma of revalidatie? Ga dan op zoek naar een vestiging van de Fysioo!

https://defysioo.nl/