Op zoek naar een vulmachine?

Vulmachines zijn er in vele soorten en maten. Wat voor uw situatie geschikt is, hangt af van meerdere factoren. Een volledig automatische machine bij een lange, serieproductie bijvoorbeeld, of een handmatige machine voor snel en eenvoudig vullen van tubes of potjes. Met name voor apothekers, in ziekenhuizen of in laboratoria is dat gewenst. adlppack helpt u graag bij het vinden van de juiste vulmachine.

Vulmachine bij adlppack

Waar u ook naar op zoek bent, bij André de la Porte Packaging bent u aan het juiste adres voor machines op maat die aan al uw wensen voldoen. Niet alleen beschikken ze over een breed assortiment en uitgebreid aanbod van standaard apparaten, ook is het uiteraard mogelijk om zelf uw wensen aan te geven. Op aanvraag maken ze namelijk ook op maat gesneden machines en helpen ze u met het bedenken van een complete afvuloplossing.

Bij adlppack.com zult u altijd de vulmachine vinden die bij u past, ze beschikken namelijk over een mega groot assortiment:

  • Slangenpomp ADLP SP
  • Afvulmachine ADLP MA
  • Afvulmachine ADLP Easydose
  • Machine ADLP VISCO
  • Bag-in-box machine
  • Automatische emmervulmachine

En nog heel veel meer.

Het afvullen van een product en het vullen van een verpakking is een nauwkeurig proces. Het is zaak dat de inhoud voldoet aan de gestelde hoeveelheid op de verpakking, want anders kan dat problemen geven met afnemers. Van de andere kant is het net zo belangrijk dat de verpakking wel precies tot de juiste maat wordt gevuld. Gebeurt dat niet, dan kan dat voor u immers flink in de papieren lopen.

Wanneer uw bedrijf zich bezighoudt met het vullen van bijvoorbeeld flessen, potten, emmers of tubes, is een goede vulmachine dan ook van essentieel belang. Om de hierboven genoemde redenen, maar ook omdat het u simpelweg erg veel werk uit handen neemt. Bij André de la Porte Packaging koopt u gegarandeerd een vulmachine van hoge kwaliteit, die voldoet aan alle laatste standaarden en eisen.

Verschillende afvulmachines

Zeer populair bij veel van hun klanten is de vulmachine voor vloeistof. Niet zo vreemd, want in de meeste gevallen wordt een vulmachine gebruikt om verpakkingen te vullen met vloeistoffen. Het is immers lastig en vooral tijdrovend om dat handmatig te doen. De ADLP Visco werkt dan ook semi-automatisch, wat wil zeggen dat het lastigste werk voor u gedaan wordt. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

De ADLP Visco is dan ook te integreren in een automatische lijn en de dosering kan zeer nauwkeurig worden afgesteld. Een ander belangrijk aspect van dit apparaat is dat hij snel te reinigen en te steriliseren is. De dripfunctie tegen nalekken zorgt er daarnaast voor dat u naderhand niet onnodig veel rommel hoeft op te ruimen. De Visco is daardoor onder meer geschikt voor sectoren als food, pharma en in laboratoria.

Een automatische of halfautomatische machine is handig en kan ideaal zijn, maar in sommige bedrijfstakken volstaat een ‘ouderwetse’ handmatige vulmachine. Ouderwets zeggen we met respect, want daar begon het allemaal mee en de handmatige varianten zijn tegenwoordig eveneens van uitstekende kwaliteit. 

In het assortiment vindt u bijvoorbeeld de ADLP MA vulmachine. Dit is een compact handmatig apparaat, dat wordt aangedreven door een hefboom. Deze vulmachine is leverbaar met een afvulmond, waardoor het afvullen van tubes een fluitje van een cent is. Deze vulmachine doet voornamelijk dienst bij apothekers, in ziekenhuizen en in laboratoria. De handmatige vuller is moeiteloos te bedienen én te reinigen.