Op zoek naar een iPhone 7 hardcase

Veel van mijn vrienden willen altijd de nieuwste telefoons. Elk jaar wachten ze dan tot het nieuwste model uit is en dan kopen ze een nieuwe telefoon. Volgens mij weten veel bedrijven dit en brengen elk jaar wel een nieuw model uit. Mijn vrienden moeten dan natuurlijk ook een hoesje en screenprotector kopen. Zelf vind ik het allemaal ontzettend veel geld kosten, alleen maar omdat ze de nieuwste telefoons willen hebben. Wat ze vaak wel slim doen, is hun oude telefoon op marktplaats zetten. Op marktplaats kunnen ze vaak de oude telefoons nog voor een goed bedrag verkopen. Helaas doen veel andere mensen dat ook en juist op het moment dat het nieuwe model uit is, hierdoor duurt het soms wat langer om de telefoon te verkopen. Voor mij is het heel anders, ik heb namelijk nog steeds mijn oude telefoon. Ik hoef dus niet elk jaar een nieuwe te kopen en ik had nog een oude iPhone 7 hardcase om mijn telefoon zitten. De telefoon is wel veel trager dan die van mijn vrienden, maar ik kan precies dezelfde dingen doen met mijn telefoon. Ik gebruik mijn telefoon voornamelijk om te surfen en te Whatsappen. De applicaties die ik gebruik werken bijna net zo goed op mijn telefoon als die van hun. Laatst wilde ik wel mijn iPhone 7 hardcase vervangen. De iPhone 7 hardcase die ik nog had was volgens mij al ruim een jaar oud en je kon de slijtage plekken zien zitten.

Dit is waarom ik altijd een hardcase gebruik:

  • Het beschermt mijn telefoon bij vallen
  • Een hardcase geeft je extra grip, waardoor je het minder snel laat vallen
  • Met het hoesje verander je gemakkelijk het uiterlijk van de telefoon
  • Een hoesje kost een paar tientjes, een reparatie is vaak veel duurder

Ik koop altijd een hardcase voor mijn telefoons, het bespaart je namelijk uiteindelijk ontzettend veel geld. Als ik geen iPhone 7 hardcase had gekocht, dan denk ik dat ik hem allang had moeten vervangen. Ik ben gelukkig niet onhandig, want ik ken mensen die hun telefoon regelmatig laten vallen. Maar je telefoon laat je altijd wel eens vallen, helemaal als je hem al wat langer hebt. De fabrikanten van de telefoons weten ook dat de meeste mensen een hoesje kopen, daarom letten ze meer op het design en niet op stevigheid.

Op iphonehoesjes.nl een nieuwe iPhone 7 hardcase gekocht

De iPhone 7 hardcase die ik had vond ik erg mooi en paste goed bij het uiterlijk van mijn telefoon. Ik wilde deze keer weer een vergelijkbaar iPhone 7 hardcase kopen. Ik keek in mijn emails en zag dat ik de vorige keer een hoesje had gekocht via iphonehoesjes.nl. Ik ging weer naar hun website om te zien of ze de hoesjes nog hadden, of iets vergelijkbaars. De iPhone 7 is al wat ouder, dus de kans is groot dat er minder aanbod voor is. Op hun website kon ik gelukkig nog de iPhone 7 hardcase vinden die ik de vorige keer had gekocht, maar ik wilde ook de andere hoesjes zien. Toen ik verder keek op hun website zag ik een hoesje dat ik nog mooier vond en besloot om die te kopen. De volgende dag kwam het hoesje binnen en zat perfect om mijn telefoon. Deze iPhone 7 hardcase was zelfs nog iets goedkoper dan degene die ik de vorige keer had gekocht. Toevallig merkten een aantal van mijn vrienden het nieuwe hoesje op en dachten zelfs dat ik een nieuwe telefoon had gekocht. Zo ver is het nog niet, ik hoop namelijk nog een tijdje deze telefoon te gebruiken.