Op zoek naar een goochelaar in Amsterdam? Kies dan voor goochelaar Jordi

Een borrel of een bruiloft is natuurlijk leuk, maar zonder het nodige entertainment is het al snel een vlakke en saaie bedoening. Soms is dat niet erg. Een korte borrel na een evenement is gezellig en handig om even na te praten. Je hebt er een lekker drankje bij en na een uurtje kun je weer op huis aan. Dat is natuurlijk prima en bij dergelijke evenementen heb je uiteraard ook geen entertainment nodig. Maar wat als de borrel langer duurt? Wat als je een receptie hebt die toch wel meer dan 2 uur duurt? En wat als je tijdens een bruiloft, die toch al snel een hele dag in beslag neemt, de mensen moet vermaken? In al die gevallen is het geen gek idee om gebruik te maken van een goochelaar in Amsterdam. Een dergelijke goochelaar in Amsterdam is Jordi. Jordi is een professionele goochelaar en daarnaast ook een heuse ras entertainer die een zaal snel weet op te zwepen. Dat is precies wat je nodig hebt bij evenementen die zich langer over de dag uitstrekken. Het is leuk om een bandje in te huren, maar hoewel dat in het begin even de sleur zal doorbreken is het al snel weer een vorm van achtergrond muziek. Tenzij je de zaal weet op te zwepen om te gaan dansen op de muziek. Maar of je die optie hebt hangt heel erg af van het soort publiek. Heb je te maken met families en ouderen in het publiek, dan kun je niet verwachten dat het een grootst losbandig feest wordt. Tevens kan het evenement overdag plaatsvinden. Mensen drinken dan liever vaak niet en om ze dan aan het dansen te krijgen is lastig. Wat dat betreft is een goochelaar in Amsterdam natuurlijk ideaal, want deze kan op elk moment van de dag optreden en het publiek maakt in wezen niet uit. Zowel kinderen als volwassen worden altijd enthousiast van de goochelkunsten van Jordi.

Voor welke shows kan ik de goochelaar in Amsterdam boeken?

Als je Jordi wil boeken voor een receptie of een borrel of een ander evenement, dan is het natuurlijk goed om te weten waar je Jordi voor kunt boeken. Je kunt de goochelaar in Amsterdam in ieder geval boeken voor de volgende shows:

  • Tafelgoochelaar
  • Beursgoochelaar
  • Kindergoochelaar
  • Bruiloftgoochelaar

Een tafelgoochelaar zorgt voor veel interactie met het publiek. De trucs worden aan tafel verricht en vaak met behulp van mensen uit het publiek (aan tafel). Je zit er dus als gast echt met de neus bovenop. Op deze manier ontstaat er een verfrissend samenspel tussen de goochelaar in Amsterdam en de gasten. Doordat Jordi enorm snel is zoals het een goochelaar betaamd, zal je nog altijd versteld staan. De ene na de andere truc zal op je afgevuurd worden. En dat niet alleen, want Jordi praat tijdens zijn trucs op zijn karakteristieke manier, maakt grappen en zorgt er dus voor dat je op en top vermaakt wordt.

Waar kan ik de goochelaar in Amsterdam boeken?

Als je een goochelaar in Amsterdam wil boeken, dan kun je via de site van goochelaarjordi.nl eenvoudig in contact komen met Jordi. Je kunt hem dan uitleggen wat je wilt en waarvoor je een goochelaar nodig hebt. Mocht je nog twijfelen dan kun je op de site ook allerlei reacties lezen van mensen die Jordi hebben ingehuurd. Je kunt dan direct ervaren hoe andere mensen de kunsten van Jordi ervaren. Eventuele twijfels worden dan al snel weggenomen en het enige wat overblijft, is een intens enthousiasme om Jordi in te huren.