Onze windschermen beschermen u tegen elke windvlaag

Zoekt u windschermen omdat u in een winderig gebied woont? Kijkt u dan even op premonta.nl. We hebben ons gespecialiseerd in de bouw van roestvrijstalen of aluminium windschermen met veiligheidsglas. RVS en aluminium kunnen niet corroderen. Mocht een scherm omvallen door een hevige windstoot dan hoeft u niet bang te zijn dat het glas breekt want dat is simpelweg onmogelijk. U kunt diverse windschermen bij ons bestellen. Afhankelijk van de plek waar u de windschermen neer wilt zetten bepaalt u welke schermen u nodig hebt. Als u bijvoorbeeld achter in de tuin op uw terras wilt genieten van het zonnetje terwijl u de krant leest, dan kan een sterke wind behoorlijk wat roet in uw eten strooien. Dan kunt u vaste windschermen kopen waarmee u uw tuin omringt. Wellicht kunt u ze gebruiken in plaats van heggen. Dan hoeft u ook niet langer te snoeien. Als u een losstaand huis hebt, dan hebt u geen last van uw buren dus dan zijn windschermen een goed alternatief. Wilt u liever dat u deze schermen kunt verstellen of zelfs kunt wegrijden zodat u ze in de herfst of winter in uw schuurtje kunt stallen? Ook dan bent u bij Premonta aan het juiste adres.

De windschermen zijn volledig verstelbaar

Verrijdbare schermen zijn erg handig als de wind vaak draait. U wilt natuurlijk niet in zijn geheel omringd worden door windschermen. Kiest u daarom voor de schermen op wieltjes, dan kunt u ze met de wind meedraaien en zit u altijd uit de wind. Hebt u een terras in de duinen? Of op een plein in een stad en wilt u graag dat uw klanten uit de wind zitten? Dan zijn vaste windschermen wellicht een beter idee. Niet alleen kunt u het terras de hele zomer laten staan, de schermen bieden tevens een afscheiding per tafel. Ook kunt u ermee aangeven waar wel en waar niet gerookt mag worden. Onze windschermen kunt u dus op allerlei manieren gebruiken. Al onze producten zijn gemaakt van zeer slanke en lichte profielen zodat u ze zonder moeite kunt verplaatsen. Ze zijn gepoedercoat in de bekende RAL-kleuren. Maar als u daar graag vanaf wijkt, dan kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw van windschermen mag u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met een duurzaam en vertrouwt bedrijf. Desnoods bouwen we uw schermen op maat. Dit is meestal niet nodig omdat u in ons standaardassortiment altijd wel een product kunt vinden dat aan uw wensen voldoet.

We verkopen zowel mobiele als vaste modellen

We versturen de producten met eigen vervoer. Daardoor is het mogelijk om voordien een afspraak voor de bezorging te maken. U betaalt overigens niets voor de bezorging. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een offerte op of kijk op de website naar de prijzen per scherm. Stelt u graag eens scherm op maat samen? Dan hebt u nog heel wat keuzes te maken zoals:

  • De kleur van het veiligheidsglas. Zo hebben we getint, transparant en opaal glas.
  • Wilt u er wieltjes onder? En wilt u graag een rem plaatsen op deze wieltjes om zwenken te voorkomen?
  • Welke RVS glasklemmen hebt u nodig? Ingekeept of juist uitgekeept?
  • Daarnaast kunnen we de schermen van allerlei accessoires voorzien zoals stormogen en koppelpennen zodat u bij zware windstoten de schermen aan de muur van uw huis kunt bevestigen met een scheerlijn.

Stuur een e-mail met uw voorkeuren, dan krijgt u van ons dezelfde middag nog een vrijblijvende offerte opgestuurd. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaat de bouw van start.