Onze wbso aanvragen

Bedrijven die binnen de R&D werken hebben steeds vaker een kans op het aanvragen van de wbso. Ook bij ons is dit het geval. In eerste instantie dachten we dat het een prima keuze zou zijn om dit allemaal zelf te regelen. We kwamen er echter al snel achter dat hier een stuk meer bij komt kijken dan we eigenlijk gehoopt hadden. Je hebt als ondernemer natuurlijk slechts zoveel uur in een dag en met een wbso aanvraag moet je hier toch wel de nodige tijd in stoppen. We hebben daarom contact opgenomen met het bedrijf WBSOburo. Bij dit bedrijf kunnen ze je helpen met alles op het gebied van het aanvragen van je wbso.

  • Het opstellen van de aanvraag
  • Het verkrijgen van meer informatie
  • Het regelen van de communicatie met de RVO

Ten eerste helpen ze je bij het WBSOburo met het opstellen van de aanvraag van de wbso. Een van de dingen die voor ons heel erg belangrijk was is dat de aanvraag succesvol zou zijn, maar ook dat we van tevoren zeker zouden weten wat onze kansen zouden zijn en waar we precies voor konden gaan. Daarnaast vonden wij het ook erg fijn dat we alle informatie die we nodig hadden ook op een hele makkelijke manier kunnen verkrijgen.

Onze wbso uitstekend geregeld

Het krijgen van de wbso subsidie hoeft niet heel erg moeilijk te zijn als je dit in samenwerking met de medewerkers van het WBSOburo. Dit hebben wij inmiddels zelf mogen merken. Onze aanvraag verliep heel erg voorspoedig en het was erg fijn dat we hier zelf de minimale moeite in hoefde te steken. Wij hebben het binnen ons bedrijf al druk genoeg en we wilden deze wbso subsidie graag hebben. Het is daarnaast fijn dat ze slechts een 5% commissie rekenen en dat je nooit meer betaalt dan € 2500,-. Daarnaast hebben ze een No Cure No Pay visie. Als we dus niet succesvol waren geweest, dan waren we hier geen extra geld aan kwijt geweest en dat vonden we toch wel een erg prettige gedachte. Tenslotte vindt geen enkel bedrijf het leuk om geld te besteden aan niets. En dat is toch wel een beetje wat je aan het doen bent als de aanvraag van de wbso subsidie niet succesvol verloopt. Je huurt tenslotte niet voor niets het WBSOburo in voor de hulp bij het aanvragen van de subsidie.

Een uitstekende service

Waar wij met name van stonden te kijken is de mate met service die je krijgt bij dit bedrijf. Het is natuurlijk een ding dat ze je helpen met je wbso aanvraag, maar we hadden eigenlijk nooit verwacht dat ze dit met een dergelijke service zouden doen. Wanneer de wbso aanvraag eenmaal succesvol is geweest, dan houdt hun werk niet eens op. Op een gegeven moment zal het weer tijd worden om een nieuwe aanvraag in te dienen. Bij het WBSOburo houden ze voor je in de gaten wanneer het daar weer tijd voor is en wat je hier dus allemaal weer voor moet doen. Je hoeft hier zelf dus helemaal niet over na te denken en dat vinden wij toch wel een erg prettige gedachte. Als we daarnaast ook maar ergens meer informatie willen op het gebied van wbso, dan kunnen we altijd aankloppen bij dit bedrijf. Hier vinden ze het nooit een enkel probleem om ons verder te helpen wanneer het hierop aankomt. Ook de communicatie met de RVO doen ze allemaal voor ons. Wij vinden dit bedrijf dus een echte aanrader als jij ook voor je subsidie wilt gaan.